Arama sonuçları: *

1. B

Monitörde Yatay Çizgi Sorunu

Görüntülerini aldım hocam bu şekilde.İlk fotodaki sadece monitöre güç verirken 2 foto kasa açılışında. 1673527218 Kesinlikle durum aynı bendede bir süre sonra geçiyor sorun kalmıyor soğuk etkiliyor sanırsam hocam.
  2. B

Hocam garanti bitimine az kaldı ben gene emin olmak için monitördeki sorunu ss alıp göndereyim ne olur ne olmaz cevaplarınız için teşekkür ederim.
  3. B

Hocam ilk defa duydum bunu sizden acaba aynı şeyi banada söylerlermi.Ben uzatma priz kullanıyorum ve akım korumalı olanından.Tek pc bağlı uzatma priz üzerinden.Uzun zamandır eski monitörümde böyle bir sorun olmamıştı bu monitörde yaşadım bu sorunu sadece emin olamadım şuanda.
  4. B

Bilgisayar uzun süre kapalı kalınca yapıyor 1-2gün açmadığım takdirde monitörde kapalı iken özellikle ilk seferde güç verince animasyonda mevcut problem ekran kartı kaynaklı olsa ilk monitörü açınca neden yapsın ki bu sorunu. 1673441764 Hocam şuan bu sorunu görmem mümkün değil sanırsam ilk...
  5. B

Hocam Asus animasyonu kasa kapalı iken sadece güç verince özellikle yapıyor kasayı açınca zaten devam ediyor taki geçene kadar sonrasında sorun yok.Asus ile görüşeyim madem ben göndereyim garantiye bu sorun sanırım monitör kaynaklı gibi duruyor.
  6. B

Bende ondan şüpheleniyorum hocam sadece kesinlik arıyordum bu arada display port kablosu kullanıyorum paugge sertifikalı 1.4 monitörü ozaman garantiye göndereyim ben.
  7. B

Hocam ekran kartım 1070 asus dual Oyuna girince hiçbir sorun yok sadece diyelimki uzun süre pc kapalı kaldı açılışında ekranda yatay çizgiler çıkmaya başlıyor ve sonrasında geçiyor.Birdaha söz konusu olmuyor.Ve bu pc kapalı ikende monitörü sadece açınca asus yazısında bile belirginleşiyor çizgiler.
  8. B

Asus Vg24vq modelli monitörü kullanmaktayım fakat monitörde çizgiler çıkıp gidiyor özellikle yatay şeklinde bu sorun monitör mu ekran kartımı kaynaklıdır kasa kapalı halde monitörde olmayada başlıyor ben monitörden şüpheleniyorum acaba doğrumu düşünüyorum.Ev kullanıcısıyım başka parça takıp...
  9. B

Ekran Kartı Darboğaz İşlemi.

Sağolun sizde.
  10. B

Gerek yok hocam ben konuşurum kendisi ile.Sağolun.
  11. B

Tamamdır hocam deneyeceğim.Sağolun.
  12. B

Hocam fiyat olarak 10k anlaştık 1 sene garantili ürün gaming x trio 3 fanlı modeli.Sizce uygunmudur?.
  13. B

Sağolun hocam 2.el bir arkadaştan uygun fiyata almayı düşünüyorum onun için sormuştum.Gidip test edip görücem hayırlısı ile.
  14. B

Teşekkür ederim.
  15. B

Anladım Şimdilik sistem değiştirmeyi düşünmüyorum hocam 11 nesil işlemci değişimi zaten pek mantıklı gelmiyor yani alacaksam 13 nesil bakmam gerekir en az o da fiyat olarak beni aşar 3080 ile peki %10 dediğimiz kayıp kaç fps etkiliyor.
  16. B

Hocam overclock işlemi yapmak için sıvı soğutmam yok henüz hava soğutma kullanıyorum şuanda sıcaklık konusunda yeterli oluyor bana gereklimi peki overclock işlemi fazladan masraf yapmak istemiyorum eski soğutucum ile idare etmek istiyorum.1080P kullanmayacağım 2k monitör alacağım.
  17. B

Hocam Pc bottle neck sitesinden darboğaz gözüküyor da emin olmak istedim peki güç kaynağım yeterli olurmu şuanda 750watt mevcut.
  18. B

RTX 3080 Ekran kartı almayı düşünüyorum 2k çözünürlüğünde kullanacağım acaba darboğaz yaşarmıyım.İşlemcim 10700k modeli.
  19. B

Arctic Freezer 34 duo titreme sorunu

Anladım hocam teşekkür ederim.
  20. B

Arctic Freezer 34 duo titreme sorunu

Anladım hocam.Peki şimdi benim merak ettiğim bu değerler iyise daha yüksek değerlere çıkınca sorun olurmu acaba zaten titreme var fanlarda o kesin de ileriye dönük kullansam problem yaşarmıyım acaba tedirgin kalmakta istemiyorum.Sizin düşünceleriniz neler bu konuda.Evet boştaki sıcaklık aralığı...
Top Bottom