Arama sonuçları: *

1. A

Dolap üzerinden tablet satılır mı

Teşekkür ederim ibandan ödeme istedim o da güvenmediği için almadı bende ona güvenmediğim satmadım
  2. A

Dolap üzerinden tablet satılır mı

merhaba arkadaşlar ipad 8. Nesilimi dolapta ilana koymuştum açıklamaya istanbul da yüz yüze satacağım yazdım ancak ıspartadan bir kişi çok ısrar almak istiyor buradan satış yapılır mı çok kafam karıştı teşekkürler
  3. A

İpad 8. Nesil 32 gb ederi

Teşekkür ederim o zaman 5500 civarına koyar pazarlıkla 5k veririm
  4. A

İpad 8. Nesil 32 gb ederi

Merhaba arkadaşlar ipad 8. Nesil 32 gb bir tabletim var satmak istiyorum sahibinden ilana mı koyup beklemeliyim yoksa easycep 4300 tl teklif etti oraya mı satmam mantıklı daha önce easycep ile alım-satım yapan oldu mu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  5. A

IOS İphone 15 pil sağlığı

Evet her pilin aynı olmadığını bende anladım bundan önceki telefonum 15 proydu 200 devir yapmıştım ama pil 99 du prolara daha çok değer veriyor iphone ne yazık ki
  6. A

Genelde günde 2 defa şarja takıyorum 80 olmadan çektiğim oldu ama çok değil nadir 1750363458 O iphone 14 ve öncesi için iphone 15 ve sonrakiler için 1000 döngü yazıyor garantide
  7. A

Merhaba arkadaşalar 2024 temmuz ayında iphone 15 aldım iphone 15lerde 1000 devir garantisi var yanlış anlamadıysam benim telefonum 419 devirde pil yüzde 85 bir anormallik var gibi apple destekle iletişime geçmem lazım mı acaba yoksa 1000 devir olmazsa ve yüzde 80 olursa mı geçmeliyim teşekkürler
  8. A

Kapanan pc geri açılıyor ne yapmam lazım

Herkese merhaba bilgisayarımı normal windowstan kapatıyorum belli bir zaman geçtikten sonra yeniden kendiliğinden açılıyor bazenleri fandaki rgblerden fark ediyorum bazen rgb de yanmıyor klavyenin rgbsinden fark ediyorum yeni aldım daha önce dizüstü bilgisayar kullanıyordum ne yapmam lazım...
  9. A

10.000 TL'ye akıllı saat önerisi

Apple watch kullanmanı tavsiye ederim bende yeni aldım se modelini aldım ve memnunum keşke daha önceden alsaymışım dedim apple ekosistemi birbiri ile çok uyumlu çalışıyor
  10. A

İphone 13 pro VS iphone 15

Bence yurtdışı alma ben de 15 pro aldım yurtdışı olduğundan pişmanım kapandı ve yeni yasalar çıkacakmış ama illa alıcam dersen 15 almanı öneririm oyun ekranı 60 hz ama kamera, işlemci, dynamic ısland falan daha iyi ana ben oyun oynarım dersen o zaman 120 hz olan 13 pro düşün
  11. A

Telefonu mu ne kadara satmalıyım

35-40 gitmez kanka ya çok para 1718911209 Bende abi 25-26 arası düşünmüştüm o zaman fiyatı yükseltiyorum
  12. A

Üç buçuk ay kullanıldı pili 100 onun dışında aksesuar falan her şey var
  13. A

Merhaba bana amerikadan iphone 15 pro hediye gelmişti ama çift e simden dolayı ne yaptım ettim ikimci esimi aktif edemedim şuan yeni bir cihaz aldım bu telefonu ne kadar satmalıyım veya ne yapabilirim teşekkür
  14. A

8000 TL YE PS5 ALINIR MI

Kısmetse seneye gidiyorum kanka
  15. A

8000 TL YE PS5 ALINIR MI

Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandır bir konsol istiyordum şansıma amerikadan kuzenim geliyor ve istersem ps5 getirebileceğini söyledi dijital versiyon 8 bin civarı cd li versiyonda 10 bin civarına denk geliyor hala alınıp kullanılır mı fikir verebilir misiniz
  16. A

Oynadığınız En İyi 5 Oyun

GTA 4 (bence herşeyi ile mükemmel bir oyun) Metal Gear The last of us RDR Counter Strike
Geri