Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Sizce hangisi ikiside yurt disi olacak
15 14 pro kamerası kullanıyor yeni nesil işlemci ve bataryası ona göre daha iyi 13 pro artık eski bir telefon.Sizce hangisi ikiside yurt disi olacak
13 pro dememin sebebi 120 hz olmasi işte ne bileyim kamera da belki +’ları vardır dedim de 15’in kamera daha iyi herhalde15 14 pro kamerası kullanıyor yeni nesil işlemci ve bataryası ona göre daha iyi 13 pro artık eski bir telefon.
120 hz var diye şuan için asla alınmaz 13 pro düz 15 13 pro dan çok üstün.13 pro dememin sebebi 120 hz olmasi işte ne bileyim kamera da belki +’ları vardır dedim de 15’in kamera daha iyi herhalde
Yurt dışı almanı şuna asla önermem çok garip ve sert kurallar var inş gerçek değildir ama cidden kapanan hatların açılmayacağı bile yazıyorduSizce hangisi ikiside yurt disi olacak
Bence yurtdışı alma ben de 15 pro aldım yurtdışı olduğundan pişmanım kapandı ve yeni yasalar çıkacakmış ama illa alıcam dersen 15 almanı öneririm oyun ekranı 60 hz ama kamera, işlemci, dynamic ısland falan daha iyi ana ben oyun oynarım dersen o zaman 120 hz olan 13 pro düşünSizce hangisi ikiside yurt disi olacak
Bence yurtdışı alma ben de 15 pro aldım yurtdışı olduğundan pişmanım kapandı ve yeni yasalar çıkacakmış ama illa alıcam dersen 15 almanı öneririm oyun ekranı 60 hz ama kamera, işlemci, dynamic ısland falan daha iyi ana ben oyun oynarım dersen o zaman 120 hz olan 13 pro düşün
Yeni kurallar mi gelcekmişYurt dışı almanı şuna asla önermem çok garip ve sert kurallar var inş gerçek değildir ama cidden kapanan hatların açılmayacağı bile yazıyordu
Emin değilim forumda biri şu şekilde konu açıp kaynak sağlam yazmıştı ama konunun linkini kaybettimYeni kurallar mi gelcekmiş
Yurtdışında saçma saçma durumlar çıkarıcak gibiler bulaşma derim şuanlıkSizce hangisi ikiside yurt disi olacak
15Sizce hangisi ikiside yurt disi olacak
Bu kadar katı kural geleceğini dusunmuyorum hocam ya bir tek 4. Madde vardı ama hala sözde olacaktı şu ana kadarEmin değilim forumda biri şu şekilde konu açıp kaynak sağlam yazmıştı ama konunun linkini kaybettim
1) yurtdışından getirilen telefonların kapanan imei'leri yılbaşında açılmayacak
2) 2. el telefon satışı kısıtlanacak, telefon alım satım yapmak için yetki belgesi alınacak
3) yurtiçinden alınan telefonlara, mesela apple store'dan alacağınız telefonlara da kayıt yaptırmanız gerekecek ve aldığınız telefonu ancak kendi ailenizden 3 kişiye kayıtlı hatlarla çalışacak
4) aldığınız telefonu 1 yıl geçmeden satamayacaksınız, sattığınızda da yeni alan kişi kendisi ve ailesinden 3 kişi için yeniden kayıt yaptırması gerekecek.
Yeni yasaların kaynağı var mı hocam ya bulamadım benBence yurtdışı alma ben de 15 pro aldım yurtdışı olduğundan pişmanım kapandı ve yeni yasalar çıkacakmış ama illa alıcam dersen 15 almanı öneririm oyun ekranı 60 hz ama kamera, işlemci, dynamic ısland falan daha iyi ana ben oyun oynarım dersen o zaman 120 hz olan 13 pro düşün