Arama sonuçları: *

1. MasterKing-25

Rtx 4070 ti super furmark ve heaven değerleri normalmi?

Direkt ilk attığınız görseldeki gibi bir Furmak testi yapayım bende 2K'da 8XMSAA açıkken eğer benzer FPS'ler alırsak sizdeki FPS'ler normaldir deriz. Düzenleme: Sizdeki FPS'ler normal bence bir tık sıkıntı sizdeki GPU Hotspot kısmı biraz fazla ısınmış onun dışındaki değerler benimkinden iyi...
  2. MasterKing-25

@brk_atş İstediğiniz 2K testi burada. Daha yeni bildirim geldi bana ondan geç dönüyorum: Düzenleme: Gariptir evet 4K'da 8XMSAA açıkken daha düşük sıcaklıklar alıyorum ben hatta yeniden 4K'da bir test yaptım 8XMSAA ile yukarı da attığım görüntüden sonra 4K'da olmasına rağmen sıcaklıklar daha...
  3. MasterKing-25

Bende de RTX 4070 Ti Super var 3 dakikalık bir test yaptım Furmark ile sonucu buradan görebilirsiniz. Yalnız benim ekran 4K olduğundan 4K çözünürlükte test ettim 8X AA açıkken onu söylemem de fayda var:
  4. Tulpar T7 V19.7 17,3" RTX 2070'li 144Hz Oyuncu Laptopu
    Satılmış

Satılık Tulpar T7 V19.7 17,3" RTX 2070'li 144Hz Oyuncu Laptopu

Satılık Monster Tulpar T7 V19.7 17,3" RTX 2070 8 GB ve Intel i7-10870H oyuncu laptopu. Ekranı 144Hz IPS mat paneldir, 16 GB (2x8) RAM'leri mevcuttur. SSD 232 GB'dir onu dikkate alarak alınız. İlandaki adaptöründen watt değerlerini vs. görebilirsiniz.RGB'lerinde herhangi bir sorun yoktur. Güncel...
    20,000.00 TRY
  5. LG 27GN600-B 1 ms GTG IPS 144 Hz 27'' Oyuncu Monitörü

Comment by 'MasterKing-25' on the classified ad 'LG 27GN600-B 1 ms GTG IPS 144 Hz 27'' Oyuncu Monitörü'

Kusura bakmayın ürün satıldı düzenlemeye çalıştım buradan ama nasıl satıldı ibaresini koyacağımı bilemedim. Düzenleme: Yeni gördüm gerekli butonu...
  6. LG 27GN600-B 1 ms GTG IPS 144 Hz 27'' Oyuncu Monitörü
    Satılmış

Satılık LG 27GN600-B 1 ms GTG IPS 144 Hz 27'' Oyuncu Monitörü

Merhaba. 4 yıldır kullandığım LG 27GN600-B 1 MS GTG IPS 144 Hz 27'' Full HD oyuncu monitörümü satıyorum. Herhangi bir ölü piksel sorunu vs. yoktur ki ilanda da yaptığım testlerden görebilirsiniz durumu. 4 yıl önce Hepsiburada'daki BilişimStore satıcısından almıştım fakat faturasını kaybettim...
    4,000.00 TRY
  7. MasterKing-25

Çözüldü✓ Rajintek Ponos Ultra MS4

V.O.K kanalı 10 gün önce bu kasayı incelemişti bir bakın derim:
  8. MasterKing-25

Witcher 3 ağır yük sorunu.

NextGen sürümü oynuyorsanız bu modu kurabilirsiniz: https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/7159
  9. MasterKing-25

ASUS TUF RTX 3060 ekran kartının sıcaklığı 73 derece olması normal mi?

Merhaba. 2022'nin ilk aylarında aldığım ASUS TUF RTX 3060 v2 ekran kartında şu aralar 73 derece olduğunu gözlemliyorum Afterburner ile baktığımda bu değerler normal değil gibi geliyor bana ilk aldığım vakitlerde en fazla 63-64 derece olurdu ne olursa olsun termal macun mu yenilemeliyim? Yoksa bu...
  10. MasterKing-25

Yardım Gen5 PSU RTX 3060 sistemle uyumlu mu?

Merhaba. Aşağıda linkini bıraktığım High Power 850w Gen5 PSU benim yine aşağıda belirttiğim sistemime uygun mudur? İleriye dönük olması açısından bu tarz bir PSU tercih etmek istiyorum fakat şuandaki sistemim ile uyumlu mu bilemiyorum eğer uygunsa bu güç kaynağını alacağım. PSU linki...
  11. MasterKing-25

Dark Guardian'ın üst tarafına 280'lik sıvı soğutma sığar mı?

Ani bir karar değişikliğiyle Noctua NH-D15 hava soğutması aldım umarım problem olmadan kullanırım.
  12. MasterKing-25

Dark Guardian'ın üst tarafına 280'lik sıvı soğutma sığar mı?

Selamlar. Her yerde üste 240'lık sıvı soğutmanın üste sığdığından bahsedilmiş Dark Guardian Pro Mesh için fakat 280'likler için birşeyden bahsedilmemiş bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi?
  13. MasterKing-25

rdr 2 oynarken orman içinde ki beyaz kıyafetli adamlar gördüm

Eğer İngilizcen varsa Strange Man isimli bu kanala bakmanı öneririm Rockstar'ın oyunlarındaki birçok gizeme ışık tutmuştur kendisi mesela senin gördüğün adamlarla ilgili böyle bir videosu var:
  14. MasterKing-25

OBS GTA 5 FPS DROP R9 5900X 3080Tİ

RTX 3060 12 GB vram modeli.
  15. MasterKing-25

Kodlayıcı ayarları bu şekilde bende ama dediğim gibi yayın yapmıyorum sadece kayıt için OBS kullanıyorum ondan ayarlar bu şekilde.
  16. MasterKing-25

Galiba bende de olan bu sorunu çözdüm bilmiyorum sizde de çözer mi ama yine de yazayım OBS'ın ayarlarından ileri-bakma seçeneğini devre dışı bırakınca şuanlık çözüldü gibi geliyor test ettiğim kadarıyla.
  17. MasterKing-25

Benzer bir durumu OBS Studio ile kayıt alırken bende yaşıyorum yani yayın yapmıyorum ama kayıt alırken FPS düştüğü oluyor bende de. Şimdi bu konuyu görünce OBS ile mi alakalı dedim yani bendeki sistem sizinkinden daha zayıf ama önceden böyle bir sorun yoktu 23 Mart'taki güncellemeden sonra oldu bu.
  18. MasterKing-25

Çözüldü✓ Mavi ekran hatası, sıfır sistem.

Burada yazana göre donanım hatası var ramlerde ve PC'yi aldığınız yer ile iletişime geçmenizi söylüyor.
  19. MasterKing-25

CyberPunk 2077'nin resmi videosundaki güldüren çeviri yanlışlığı

Hmm bana 'the game is fixed' diyor gibi geldi:
  20. MasterKing-25

CyberPunk 2077'nin resmi videosundaki güldüren çeviri yanlışlığı

Bu videoyu hep merak ediyordum birde Türkçe olarak altyazılı olarak açtım ve ne göreyim Idris Elba'nın 'game is fixed' sözünü 'oyun şikeli' olarak çevirmişler... :D Buradan kendinizde görebilirsiniz:
Geri