Rtx 4070 ti super furmark ve heaven değerleri normalmi?

Ben pencereli olarak yapmadım tam ekran olarak yaptım hocam @kaan0513 hocamla aynı alıyoruz aynı kartla 8x msaa ile.
Hocam fps değeri aynı olabilir ama benim hot spot sıcaklığı 9 derece fark var. Siz de çok fazla biraz garip bir durum.

@brk_atş
İstediğiniz 2K testi burada. Daha yeni bildirim geldi bana ondan geç dönüyorum:
Geeks3D FurMark 2.9.0.0 - Initializing... 1.08.2025 19_10_22.webp

Düzenleme: Gariptir evet 4K'da 8XMSAA açıkken daha düşük sıcaklıklar alıyorum ben hatta yeniden 4K'da bir test yaptım 8XMSAA ile yukarı da attığım görüntüden sonra 4K'da olmasına rağmen sıcaklıklar daha düşüktü:
Geeks3D FurMark 2.9.0.0 - Initializing... 1.08.2025 19_22_54.webp

Son düzenleme:
@brk_atş
Alıntıyı görüntüle

Düzenleme: Gariptir evet 4K'da 8XMSAA açıkken daha düşük sıcaklıklar alıyorum ben hatta yeniden 4K'da bir test yaptım 8XMSAA ile yukarı da attığım görüntüden sonra 4K'da olmasına rağmen sıcaklıklar daha düşüktü:
Alıntıyı görüntüle
Hocam yd asusdan bilgi geldi adamlar normal diyor yd nin yalan söyliyeceğini sanmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@brk_atş
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Benimkide max 224 fps avg 215 fps ile tamamlıyor normalmi bilemedim sizdede var aynı kart normalmi fpsler

Hocam yd asusdan bilgi geldi adamlar normal diyor yd nin yalan söyliyeceğini sanmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimkide max 224 fps avg 215 fps ile tamamlıyor normalmi bilemedim sizdede var aynı kart normalmi fpsler
Direkt ilk attığınız görseldeki gibi bir Furmak testi yapayım bende 2K'da 8XMSAA açıkken eğer benzer FPS'ler alırsak sizdeki FPS'ler normaldir deriz.

Düzenleme: Sizdeki FPS'ler normal bence bir tık sıkıntı sizdeki GPU Hotspot kısmı biraz fazla ısınmış onun dışındaki değerler benimkinden iyi gördüğüm kadarıyla:
FurMark2.0 Screenshot 2025.08.02 - 09.50.50.68.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,920
Üyeler
183,490
Son üye
Mertan
Geri