Cidden neden hala pcle aynı zamanda çıkartmıyorlar anlamıyorum. Ps6 ile çıkartsalar anlıcamda ps5 çok yetersiz üç beş yıl önce çıkan oyunlara bile. İstesem...
Merhaba arkadaşlar sistemim 7600x işlemci, 4070ti super ekran kartı ve hali hazırda G6 Oled 2k Monitörüm var. 4k ya geçmek gibi düşüncem var fakat başlıkta...
Ben 32" indirimini kaçırdım 4070ti super var bende de şunu bekliyorum tekrar indirime girer
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DNJMDXFV/
Hemen alacaksan bunu...
Ben de PS5 Pro LG Oled TV olmasına karşılık, grafiklere güvenip te alamıyorum. Whitcher 3 ün ps sürümü ile pc sürümü arasındaki farkı gördükten sonra şu...
ya ben de 3-5 daha verir PSN'den alırım mantığındayım. zaten aradaki fiyat farkıyla sadece bir öğlen yemeği yiyebiliyorsun canım ülkemde :D o yüzden en...
Hocam 4k degil ki 34 inc kavisli modeli wqhd çözünürlüklü. Hem paneli 1.nesil hem de 32 inc daha verimli olacagini düşündüğüm icin ona gectim. Suan icin cok...
Bende samsung oled g8 34 den geçtim. Bende de rtx 5070 var. Performans olarak dlss sayesinde herhangi bir sorun yasamadim. 32 inc 4k kesinlikle oled için...