🔥İndirim Karaca Hatır Közde Türk Kahve Makinesi (5 Fincan Kapasiteli) 1399 TL

Karaca satıcılı olanı yarın 300₺ kupon gelince daha ucuza alırsınız. Takip et kazan falan da çıkıyor.
Geçen indirim döneminde kombo yaparak yaklaşık 1000₺'e almıştık.
Not: trendyol kuponları Trendyol satıcılı ürünlerde geçmiyor.

1782249239602.webp

Karaca satıcılı olanı yarın 300₺ kupon gelince daha ucuza alırsınız. Geçen indirim döneminde kombo yaparak yaklaşık 1000₺'e almıştık.
Not: trendyol kuponları Trendyol satıcılı ürünlerde geçmiyor.

Alıntıyı görüntüle
Yarın 300 tl kod gelirse trendyol satıcılı olanda da kullanılır hocam. Emin olmamakla beraber ben trendyol satıcısında da kullanılıyor diye hatırlıyorum. Öyle olursa karaca satıcısından daha ucuza gelir.

Son düzenleme:
Suyunu kendi koyan 1200 dü geçen indirim de pahalı ona göre alın derim

3 yıldır kullanıyorum çok bir şey beklemeyin közde modu falan da hikaye bildiğin dümdüz kahve. Cezvede ocakta falan yaparsanız çok daha köpüklü oluyor bu arada.

bende türk kahvesi makinesi almak istiyorum ama çok iyi değil diyorlar. sinbonun basit olan modeli daha iyi diyorlar ama deneyimi olan var mı ?

Bende var arkadaşlar almayın aldırmayın. Hatta Karacadan hiçbir şey almayın.

Geçen karaca airfryer kullanan birinin evi yanmıştı galiba, yanlış mı hatırlıyorum. Bunu karacada çok sık görüyorum, ben de uzak dururum ama fiyat iyi

Karaca ürünleri pek kaliteli değil bence şöyle bir makineye para verip dandik kahve içeceğinize elektrikli cezvelerden alın en azından daha lezzetli oluyor. Bir çok otomatik kahve makinesi denedim ve aralarından en iyisi Arçelik K 3300 modeliydi. Kahveyi yakmadan, köpüklü ve çok dengeli yapıyor fakat bir türk kahvesi makinesine göre fiyatı çok uçuk. Şu an Arzum'un çelik elektrikli cezvesini kullanıyorum ve hepsinden daha iyi diyebilirim. Yani uzun lafın kısası 600-700'e Sinbo'nun paslanmaz çelik makinesini alırsanız daha memnun olursunuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,701
Üyeler
198,180
Son üye
rtmr
Geri