Rtx 4070 ti super furmark ve heaven değerleri normalmi?

Bu kart kesin açılıp bakım yapılmış ve çuvallanmış. Normalde GPU ve Hotspot arası o kadar yüksek olmaz.

Bu kart kesin açılıp bakım yapılmış ve çuvallanmış. Normalde GPU ve Hotspot arası o kadar yüksek olmaz.
Hocam kasa kapağını açıp denedim derece 71 hotspot 89 91 arası asus müşteri hizmetlerini aradım asus globalden gelicekmiş bilgi onu bekliyorum

Bende de RTX 4070 Ti Super var 3 dakikalık bir test yaptım Furmark ile sonucu buradan görebilirsiniz. Yalnız benim ekran 4K olduğundan 4K çözünürlükte test ettim 8X AA açıkken onu söylemem de fayda var:
Alıntıyı görüntüle
Hocam size zağmet birde 2k 0x msaa deneyip avg fps ile puanları paylaşma şansınız varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi model referans değerlerle karşılaştırma yaptınız mı?
Referans olarak karşılaştırma yok bulamadım

Fark 5-15 derece arasinda ise normal, 20 derece ve ustunde ise dikkat edilmesi lazim.
Direkt 40 serisi icin olmasi gereken bu, modelden bagimsiz

Hocam kasa kapağını açıp denedim derece 71 hotspot 89 91 arası asus müşteri hizmetlerini aradım asus globalden gelicekmiş bilgi onu bekliyorum
Bekleyelim hocam

Hocam birde sisteme format attım ekran kartının driverini kurdum (nvidia app yüklü değil) furmark yaptım 2k ilk başta gerçek teste geçmeden önce 227 fps gördü gerçek testin başındada 226 gördü normalmi bilemedim tekrardan altını çiziyorum nvidia app yüklü olmayarak.

Hocam size zağmet birde 2k 0x msaa deneyip avg fps ile puanları paylaşma şansınız varmı?

Referans olarak karşılaştırma yok bulamadım
Hangi marka model kullanıyorsun.

Asus dual 4070 ti super
Benzer sorunu farklı modellerde yaşayanlar var. Kartın referans aralığı yüksek olabilir ama bana hala normal gelmedi. Aradaki fark en fazla +20 olmalı. Bu arada kartlar yeni 3-6 aylık kartlar.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-31 180751.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-31 180751.webp
    24.8 KB · Hit: 18
  • Ekran görüntüsü 2025-07-31 180703.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-31 180703.webp
    51.7 KB · Hit: 18
Benzer sorunu farklı modellerde yaşayanlar var. Kartın referans aralığı yüksek olabilir ama bana hala normal gelmedi. Aradaki fark en fazla +20 olmalı. Bu arada kartlar yeni 3-6 aylık kartlar.
Ben pencereli olarak yapmadım tam ekran olarak yaptım hocam @kaan0513 hocamla aynı alıyoruz aynı kartla 8x msaa ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,135
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri