Hocam kasa kapağını açıp denedim derece 71 hotspot 89 91 arası asus müşteri hizmetlerini aradım asus globalden gelicekmiş bilgi onu bekliyorumBu kart kesin açılıp bakım yapılmış ve çuvallanmış. Normalde GPU ve Hotspot arası o kadar yüksek olmaz.
Hangi model referans değerlerle karşılaştırma yaptınız mı?Hocam kasa kapağını açıp denedim derece 71 hotspot 89 91 arası asus müşteri hizmetlerini aradım asus globalden gelicekmiş bilgi onu bekliyorum
Hocam size zağmet birde 2k 0x msaa deneyip avg fps ile puanları paylaşma şansınız varmı?Bende de RTX 4070 Ti Super var 3 dakikalık bir test yaptım Furmark ile sonucu buradan görebilirsiniz. Yalnız benim ekran 4K olduğundan 4K çözünürlükte test ettim 8X AA açıkken onu söylemem de fayda var:
Alıntıyı görüntüle
Referans olarak karşılaştırma yok bulamadımHangi model referans değerlerle karşılaştırma yaptınız mı?
Direkt 40 serisi icin olmasi gereken bu, modelden bagimsizFark 5-15 derece arasinda ise normal, 20 derece ve ustunde ise dikkat edilmesi lazim.
Bekleyelim hocamHocam kasa kapağını açıp denedim derece 71 hotspot 89 91 arası asus müşteri hizmetlerini aradım asus globalden gelicekmiş bilgi onu bekliyorum
Hangi marka model kullanıyorsun.Hocam size zağmet birde 2k 0x msaa deneyip avg fps ile puanları paylaşma şansınız varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Referans olarak karşılaştırma yok bulamadım
Asus dual 4070 ti superHangi marka model kullanıyorsun.
Benzer sorunu farklı modellerde yaşayanlar var. Kartın referans aralığı yüksek olabilir ama bana hala normal gelmedi. Aradaki fark en fazla +20 olmalı. Bu arada kartlar yeni 3-6 aylık kartlar.Asus dual 4070 ti super
Ben pencereli olarak yapmadım tam ekran olarak yaptım hocam @kaan0513 hocamla aynı alıyoruz aynı kartla 8x msaa ile.Benzer sorunu farklı modellerde yaşayanlar var. Kartın referans aralığı yüksek olabilir ama bana hala normal gelmedi. Aradaki fark en fazla +20 olmalı. Bu arada kartlar yeni 3-6 aylık kartlar.
Hocam kasa yüzünden olduğunu düşünüyorum onu değiştireceğim birde.Sonucu değiştirmez. Hotspot denilen nokta, çekirdeğin en çok ısınan yeridir.
Sen bilirsin.Hocam kasa yüzünden olduğunu düşünüyorum onu değiştireceğim birde.