Kral sol üstte benchmark yazıyor oraya tıklayacaksın başlıyacak.Bu heaven benchmarkta nasil puan elde ediyorsunuz benim ki sonsuz dongude benchmark atiyor bu sekilde bitip bir skor vermiyor.
Sag olun hocam.Kral sol üstte benchmark yazıyor oraya tıklayacaksın başlıyacak.
Hocam programdeyken ss aldirtmadi, telefon ile cektim sonucu, kart sizinkinin FullHD versiyonu gibi sonuc verdi, tosunum benim. Internette simdi diger RX 6600'ler ile sonuclarini kiyasliyacagim. Tek merak ettigim nokta 8GB kart olmasina ragmen 4GB olarak gormus.Evet arkadaşlar sorum bu furmark 2k 0x msaa max 223fps avg 214fps diğer testlerinde değerleri bunlar sizce normalmi?
Birde simdi fark ettim @MasterKing-25 hocam test sonucunu attiktan sonra, Burak hocam sizin temp ile hotspot temp arasinda olmasi gerekende fazla sicaklik farki var.Evet arkadaşlar sorum bu furmark 2k 0x msaa max 223fps avg 214fps diğer testlerinde değerleri bunlar sizce normalmi?
Mesela sizin aradaki fark'ta cok iyi hocam. 9 dereceGayet normal benim 4070ti superi 10fk test yaptım sonuç bu.
Kral benim kart asus dual o yüzden o sıcaklıkMesela sizin aradaki fark'ta cok iyi hocam. 9 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konu sahibinin sicaklik farki cok yuksek.
Benim kart asus dual hocam o yüzden yüksek hot spot bide kasanın fan akışı kötüHot spot biaz fazla gerisi normal benim 4070ti superi 5 dk test yaptım sonuç bu.
Zaten ısınıyor baya kralHocam Asus Dual tamam belki diger arkadaslara gore sicak calisan bir modeldir veya kasa havalandirmasi kotudur o yuzden sicaktir ama bu sadece hotspotu etki etmez, kartta isinir. Sizde aradaki fark yuksek.
Hocam benimde 5dk lık test sonucum bu sizde min fps gözükmemiş aynımı sonuçlar?Hot spot biaz fazla gerisi normal benim 4070ti superi 5 dk test yaptım sonuç bu.