Rtx 4070 ti super furmark ve heaven değerleri normalmi?

brk_atş

80+
Reaksiyon skoru
13
Evet arkadaşlar sorum bu furmark 2k 0x msaa max 223fps avg 214fps diğer testlerinde değerleri bunlar sizce normalmi?

Ekler

• IMG_0705.webp
    IMG_0705.webp
    2.3 MB · Hit: 110
  • IMG_0706.webp
    IMG_0706.webp
    2.5 MB · Hit: 89
Bu heaven benchmarkta nasil puan elde ediyorsunuz benim ki sonsuz dongude benchmark atiyor bu sekilde bitip bir skor vermiyor.

Evet arkadaşlar sorum bu furmark 2k 0x msaa max 223fps avg 214fps diğer testlerinde değerleri bunlar sizce normalmi?
Hocam programdeyken ss aldirtmadi, telefon ile cektim sonucu, kart sizinkinin FullHD versiyonu gibi sonuc verdi, tosunum benim. Internette simdi diger RX 6600'ler ile sonuclarini kiyasliyacagim. Tek merak ettigim nokta 8GB kart olmasina ragmen 4GB olarak gormus.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2K monitor dusunuyordum, demek ki sentetik testlere gore 4070 Ti Super alsam ayni performansta oyun oynatacak ama cozunurlugum artmis olacak. Tabii bu dedigim gibi sentetik testlere gore, gercek dunya testinde her turlu daha yuksek performans verir orasi ayri.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-07-25 at 10.22.40.webp
    WhatsApp Image 2025-07-25 at 10.22.40.webp
    334 KB · Hit: 29
Bende de RTX 4070 Ti Super var 3 dakikalık bir test yaptım Furmark ile sonucu buradan görebilirsiniz. Yalnız benim ekran 4K olduğundan 4K çözünürlükte test ettim 8X AA açıkken onu söylemem de fayda var:
Geeks3D FurMark 2.9.0.0 - Initializing... 25.07.2025 10_32_19.webp

Birde simdi fark ettim @MasterKing-25 hocam test sonucunu attiktan sonra, Burak hocam sizin temp ile hotspot temp arasinda olmasi gerekende fazla sicaklik farki var.

Fark 5-15 derece arasinda ise normal, 20 derece ve ustunde ise dikkat edilmesi lazim. Sizin kartta artik dikkati de gecmis ya pump out yapiyor yada farkli bir durum var.

Hot spot biaz fazla gerisi normal benim 4070ti superi 5 dk test yaptım sonuç bu.

Ekler

• Furmark.webp
    Furmark.webp
    247.9 KB · Hit: 50
Son düzenleme:
Mesela sizin aradaki fark'ta cok iyi hocam. 9 derece

Konu sahibinin sicaklik farki cok yuksek.
Kral benim kart asus dual o yüzden o sıcaklık

Hot spot biaz fazla gerisi normal benim 4070ti superi 5 dk test yaptım sonuç bu.
Benim kart asus dual hocam o yüzden yüksek hot spot bide kasanın fan akışı kötü

Hocam Asus Dual tamam belki diger arkadaslara gore sicak calisan bir modeldir veya kasa havalandirmasi kotudur o yuzden sicaktir ama bu sadece hotspotu etki etmez, kartta isinir. Sizde aradaki fark yuksek.

Hocam Asus Dual tamam belki diger arkadaslara gore sicak calisan bir modeldir veya kasa havalandirmasi kotudur o yuzden sicaktir ama bu sadece hotspotu etki etmez, kartta isinir. Sizde aradaki fark yuksek.
Zaten ısınıyor baya kral

Hocam benimde 5dk lık test sonucum bu sizde min fps gözükmemiş aynımı sonuçlar?

Ekler

• IMG_0848.webp
    IMG_0848.webp
    1.8 MB · Hit: 33
Hocam demek istedigim olay GPU ile GPU HOTSPOT sicakligi arasindaki kart, kart isinir tamam ama gpu sicakligida isinir sizin gpu sicakliginiz gayet normal ama hotpost cok fazla aradaki fark absurt ve olmamasi gerekn bir fark

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,392
Üyeler
186,478
Son üye
trendyolcu92
Geri