Arama sonuçları: *

1. A

Ram slotundan bir tanesi rami algılamıyor.

Benim baktığım kadarıyla bir şey gözükmüyor. Anakart değişimi yapmayı düşünüyordum fakat soğutucu işi tekrardan sorun yaratabilir. Kafama takılan bir soru var itopya benzeri yerlerden uygun anakart alsam montajını onlar yapar mı? Kasayı oraya götüreceğim.
  2. A

1tb veya 500gb hardisk

Benim bildiğim Skyhawk kamera sistemleri için 7/24 çalışmaya dayanan türden bilgisayarda kullanılabilir belki ama temel amacı kamera kayıt sisteminde oluyor. Ayrıca 5900rpm alacaksanız 7200 olarak alabilirsiniz.
  3. A

Sorun burada zaten ilk slota taktigimda bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyor. İkinci slota taktigimda sorun yok. Dün merak edip ramleri kontrol ettim ikinci slotta onlar çalışıyor
  4. A

İşlemci çıkarmadım hiç sadece soğutucuyu dün kendim taktım
  5. A

Daha yeni bir seneyi doldurali iki ay falan oldu dün test yaparken bu yazıdan sonra iki ram çalışıyor ama birinci slottan bir şey olmuyor. Çarpıyor mu diye sağda olan fanı söktüm ama yine aynı. Büyük ihtimalle anakart alacağım bugüne kadar hep isteğimde vardı
  6. A

Soğutucu vidalı değil plastik parçaları vardı bastırmayla oturdu yerine az önce kontrol ettim iki tane ram vardı bende toplam 16GB olmak üzere 2. Slot üzerinden denedim ikiside çalışıyor. Birinci slota taktığımda görüntü yok. Bir şekilde bu slota hasar vermişim sanırım bunun tamiri olmaz diye...
  7. A

Çıkarmıştım ikisinide tahminen slota bir şekilde hasar verdim bilemiyorum tam olarak 2 slotta olanı bire taktığımda PC'ye ekran gelmiyor.
  8. A

888888888888888
  9. A

Merhaba, stok fan kullanıyordum ve kule tipi sogutucu taktım kendim. Sanırım biraz acemi bir şekilde taktım tam bilmiyorum 2 ram slotlu anakartımda 2. Ram slotu çalışırken 1 olan çalışan rami takmama rağmen pc açılıyor fakat ekran gelmiyor. Bunun bir çözümü var mı?
  10. A

Yardım Gamebooster 240mm Sıvı Soğutucu neden alınmaz?

Onu fark ettim çok sorun olacağını düşünmüyorum. En iyi seçenek bu gibi gözüküyor fiyat ve performans açısından.
  11. A

Masterliquid için fiyatlarına baktım en ucuz 1595₺ olarak sinerji üzerinde bulunuyor. İncelemesi ve olumlu yönleri çok ve rahatlıkla video falan bulabildim. Büyük ihtimalle farklı bir şey çıkmaz ise bunu alacağım.
  12. A

Konuyu açmadan önce forum üzerinde diğer konulara baktım bir kaç kişi alınmaz yazmış fakat detaylı bir şey yok. Satıldığı yerlerde olan uygulamalarda değerlendirmelere bakıldığında çoğunlukla olumlu yanıt gelmiş. Şimdilik ikilemde kaldım. Bu soğutucu yerine başka bir alternatif yapılır mı...
  13. A

Öneri İ5 11400F Soğutucu Önerisi

Önerileriniz için teşekkürler.
  14. A

Sipariş detayından kontrol ettim DarkFlash DLX21 model kasa kullanılmış. Kule tipi için bir sorunum yok fakat ileriye gidişatlı olmasını istediğim icin sıvı soğutma konusundan bahsettim. Yine de bir tane öneri yaparsanız iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
  15. A

Game Garaj'ın kasası. Oradan alınma bir toplama bilgisayar. Bu sunduğunuz soğutucu her konuda yeterli olacak mıdır? Sıvı soğutma olsa bir öneriniz olur mu?
  16. A

İ5 11400F kullanıcısıyım soğutması olarak stok kullanıyorum fakat bazı durumlarda yetersiz kalıyor. Biraz ınternette baktığımda aradığımda uygun bulamadım. Bilen ve uygun olacak şekilde benle paylaşırsanız güzel olur. Kullandığım kasa 360mm kadar destekliyor.
  17. A

Çözüldü✓ İtopyadan PC aldım faturalanıyor diyo ne anlama geliyor

Faturalanıyor çok uzun sürmez devamında hazırlanma aşaması(1-3) hazırlanma bittikten sonra paketlenip kargoya verilme aşaması oluyor. Eğer çok yoğunluk yok ise bir haftaya kadar evine ulaşır.
  18. A

850 lira oyuncu fare önerisi

Kendim aktif olarak kullanıyorum ve memnunum. Hafif olması ve ele yatkınlığı ile sağlam bir mouse tavsiye ederim. Detaylı kısmını açıklamadan bakarsan aklında soru kalmaz.
Top Bottom