Neler Yeni

Ram slotundan bir tanesi rami algılamıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus Emre
Merhaba, stok fan kullanıyordum ve kule tipi sogutucu taktım kendim. Sanırım biraz acemi bir şekilde taktım tam bilmiyorum 2 ram slotlu anakartımda 2. Ram slotu çalışırken 1 olan çalışan rami takmama rağmen pc açılıyor fakat ekran gelmiyor. Bunun bir çözümü var mı?

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
Merhaba, stok fan kullanıyordum ve kule tipi sogutucu taktım kendim. Sanırım biraz acemi bir şekilde taktım tam bilmiyorum 2 ram slotlu anakartımda 2. Ram slotu çalışırken 1 olan çalışan rami takmama rağmen pc açılıyor fakat ekran gelmiyor. Bunun bir çözümü var mı?
Daha fazla detay verir misin mümkünse sistemin yakından fotosunu da at.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
888888888888888
IMG20230316230018.jpg

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Kule tipi soğutucuyu takarken ramler takılımıydı ? Soğutucuyu takarken ramleri zorlamış olma ihtimalin var mıdır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus Emre
Çıkarmıştım ikisinide tahminen slota bir şekilde hasar verdim bilemiyorum tam olarak 2 slotta olanı bire taktığımda PC'ye ekran gelmiyor.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,418
İsim
yusuf ecer
Çıkarmıştım ikisinide tahminen slota bir şekilde hasar verdim bilemiyorum tam olarak 2 slotta olanı bire taktığımda PC'ye ekran gelmiyor.
1saat önce aynı sorunu yaşadım, soğutucuyu çıkar ramleri tam olarak oturt sistemi başlat ekran gelirse sonra soğutucuyu takıp çalıştır ama vidalarını fazla sıkı yapma sogutucunun

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus Emre
1saat önce aynı sorunu yaşadım, soğutucuyu çıkar ramleri tam olarak oturt sistemi başlat ekran gelirse sonra soğutucuyu takıp çalıştır ama vidalarını fazla sıkı yapma sogutucunun
Soğutucu vidalı değil plastik parçaları vardı bastırmayla oturdu yerine az önce kontrol ettim iki tane ram vardı bende toplam 16GB olmak üzere 2. Slot üzerinden denedim ikiside çalışıyor. Birinci slota taktığımda görüntü yok. Bir şekilde bu slota hasar vermişim sanırım bunun tamiri olmaz diye düşünüyorum veya garantiye yollasam düzeltirler mi?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,418
İsim
yusuf ecer
Soğutucu vidalı değil plastik parçaları vardı bastırmayla oturdu yerine az önce kontrol ettim iki tane ram vardı bende toplam 16GB olmak üzere 2. Slot üzerinden denedim ikiside çalışıyor. Birinci slota taktığımda görüntü yok. Bir şekilde bu slota hasar vermişim sanırım bunun tamiri olmaz diye düşünüyorum veya garantiye yollasam düzeltirler mi?
garantisi var mı anakartın? ve bana fotosunu atma şansınız var mı kolay kolay bozulacak bi şey değil aslında

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus Emre
garantisi var mı anakartın? ve bana fotosunu atma şansınız var mı kolay kolay bozulacak bi şey değil aslında
Daha yeni bir seneyi doldurali iki ay falan oldu dün test yaparken bu yazıdan sonra iki ram çalışıyor ama birinci slottan bir şey olmuyor. Çarpıyor mu diye sağda olan fanı söktüm ama yine aynı. Büyük ihtimalle anakart alacağım bugüne kadar hep isteğimde vardı

ufk1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
ugur feyyaz
işlemci montajını mı sen mi yapmıştın? pinlerin bazıları eğilmiş olabilir. o durumda ram slotlarından bazıları çalışmayabilir.

kırmızışarapp

80+ Silver
Bende de ramleri görmüyordu pc topladığımda . Ramlerin ucuna ve takacağım yere üfledim. Bazen tozlandigindan olmuyor olabiliyor. Yerlerini degiştirdjm bir de ramlerin çalıştı...

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus Emre
işlemci montajını mı sen mi yapmıştın? pinlerin bazıları eğilmiş olabilir. o durumda ram slotlarından bazıları çalışmayabilir.
İşlemci çıkarmadım hiç sadece soğutucuyu dün kendim taktım

Can...

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,790
Üyeler
159,055
Son üye
trechus