Arama sonuçları: *

1. O

İphone 11 ile 12 Pro takas mantıklı mı ?

Benim düşüncem 12 ile 11 arasında pek bir fark yok bu yüzden kullanmak istesem 11 yada 13 alırdım
  2. O

Yardım Samsung s20 Fe den İphone 11 Proya geçilir mi

Dayın fikrini değişmeden hemen değiş
  3. O

iPhone 11 Ekran Yenileme

Bu ay sonu iPhone 11 geçmeyi planlıyorum. Kullandığım cihaz 90 hz şuan. İphone 11 60 hz. Çok bir farkını hisseder miyim, yada hissetsem bile alışır mıyım?
  4. O

Banka Kartı Almak İstiyorum Hangisini Almalıyım?

Akbank mı? Gördüğüm en kötü banka olabilir. Günlerdir kupür yok kupür yok hatası alıyorum. Daha atm ile ilgilenemiyorlar ne iyisi?
  5. O

spotify yeni zam geldi

Bende yt premium geçtim bugün yt music indirdim sildim spo zaten pro
  6. O

spotify yeni zam geldi

Papara sanal kart açıp her seferinde 1 ay beleş kullanıyorum gerek yok para vermeye🙃
  7. O

150 - 200 Lira Arası Kulaklık önerebilir misiniz? 2.el olabilir.

Bluetooth dersen 300 TL'ye Haylou Gt6 tavsiye ederim, Muazzam bir cihaz. Kablolu gaming olmayan isterden 250 TL'ye applenin kendi kablolu kulakligini alabilirsin.
  8. O

İPhone 11 2.El Alınır Mı?

Yorumun için teşekkürler dostum. 3-5 Kişi sorun yaşadı diye ayni soun herkes için geçerli sanıyor arkadaş. Yorumun için sağol
  9. O

alındıktan sonra anasini aglatmislarsa ya da batarya %10sa normaldir. buradan soylemek istedimlerimi sana soyleyemiyorum instagram @ozmenico gel adam akilli konusalim maymuncuk🐒 1659607965 Kafa yok bunda sal knk 1659608090 Pc işi sıkıntı olabilir biraz dostum elden alıyorsun sonucta adama dur...
  10. O

iPhone 7 Plus kullanan birçok arkadaşım var ve cihazın tek sorunu depolaması onun dışında donma vs hiçbir sorunu yok, Taa ne zaman çıkmış cihaz hala güzel iş görürken a13 işlemcili cihaza iyi değil diyen mağara adamıyla konuşmayı kapamaya çalışıyorum sen hâlâ uzatıyorsun?
  11. O

Avutmak ile bir alakası yok az daha koyar 12 de alabilirim. 11e Güncel değil diyen adamın aklından şüphe ederim o yüzden kendi halinde takılmaya devam et
  12. O

iPhone 11 min 4 sene daha yazılım güncellemesi alacak. Sağlam kullanırsan da 5-6 sene rahat götürür. 7plus gibi eskiden cihazlar bile yeni çıkan çoğu androidden iyi iken iphone 11le dalgalı geçmek kafasizliktan baska bisi degik gibi🙃 1659603254 Pil sağlığı %80 ve üstü alinabilir diyorlar sence...
  13. O

Arkadaşlar bu ayın sonuna doğru iPhone 11 almayı düşünüyorum alsam 4-5 sene gideceğini ve güncel cihaz olduğunu biliyorum. Ancak 2. El alırken nelere dikkat etmeliyim?, Hangi konuda kurnazlık yapıp saklayabilirler cevaplarsanız sevinirim
Geri