Arama sonuçları: *

• Users: MEGA
  • Order by date
  1. MEGA

MX-6 bu karta yeterli mi?

Yeterli olur.
  2. MEGA

Üst segment telefon önerisi

S25 serisinde ultra geniş açı kamerada videodayken flash açılabiliyor. Diğer serilerde açılmıyor. Ekstra olarak 4K 60FPS videoda lensler arası geçiş 25 serisinde yapılabiliyor ancak diğer serilerde yapılmıyor. Kameraya önem veriyorsanız bu bile S25 serisine yönelmek için bir sebep.
  3. MEGA

1.3m bütçeye Suv araba önerir misiniz

Opel Grandland, Sportage, Tucson bu paralara alınabilecek en iyi modellerdir.
  4. MEGA

🔥İndirim Xbox Series Wireless 9.Nesil Kırmızı 2.599 TL

3bin tlden aşa satılan tek tük yer var. Çok iyi fiyat.
  5. MEGA

Yardım Hangi Laptop Daha Mantıklı?

Hp alın geçin hocam. Aradaki 20watt farkı asla hissetmeyeceksiniz ancak 32gb ramin farkını buram buram hissedeceksiniz.
  6. MEGA

Yardım İphone 15 vs İphone 13pro

İphone 15'in sıfır'ı zaten 50.000tl'ye satılıyor neden yenilenmiş alıyorsunuz?
  7. MEGA

Yardım Megane 4 1.5 dcie de 1000 km sonra yağ eksiltiyor

Dostum genelde babalar normal derler... Önceki aracımızı babamın umursamazlığı yüzünden rektifiye ettirmeye kadar gitmiştik. Ondan sonra bakım işlerini ben devraldım. Ne olur ne olmaz müsit bi zamanınızda eksiltme fazla ise bi ustaya gösterin.
  8. MEGA

Yardım Megane 4 1.5 dcie de 1000 km sonra yağ eksiltiyor

Öncelikle selamlar, 1.5dci clio sahibiydik ancak farkedilir bi yağ eksiltme hiç yaşamadık. Bence eksiltme fazlaysa oyalanmadan iyi bir servise gidin.
  9. MEGA

Öneri YKS İçin laptop önerisi

Macbook Air M3 işlemcili model alabilirsin.
  10. MEGA

Iphone 16 vs s24+ yada s25

Sırf yapay zeka için ve güncellik için eğer bütçen el veriyorsa S25 en mantıklısı.
  11. MEGA

Öneri DDR4 2x16 RAM ÖNERİSİ

Corsair Vengeance LPX 16 GB 3200 Mhz CL16 Bu ramden 2 tane alırsanız yaklaşık 2.6k gibi bir fiyata almış oluyorsunuz. Şu an akakçeden bakarsanız 2 sitede güzel indirimler var normalde 1.7-1.8k arasında geziyor fakat şu an 1.3k gibi fiyatlara alabiliyorsunuz. Söylediğiniz ramlerde güzel...
  12. MEGA

Rx 470 4gb 256bit Alınır mı?

Rx 6400 belirttiğim sistemimde sorun çıkarmaz değil mi?
  13. MEGA

Shappirenin fanı biraz küçük gibi ama powercolorun büyük fakat ilk kez duyduğum bi marka.
  14. MEGA

Hocam peki 6400 ün Shappire olanını mı yoksa Powercoloru mu tercih edersiniz? 1659650807 Ekstra olarak şunu belirtmek isterim sistemi uzun ömürlü kullanmayacağım. Önümüzdeki yıl yaz aylarında laptop alacağım. Şu anlık idareten sistemine yetecek bir kart lazım.
  15. MEGA

O kartta video özelliği yok ve 64 bit açıkçası video özelliği olmadığı için pek sıcak bakmıyorum.
  16. MEGA

N11 de baktığım Rx 470 satıştan kalkmış. Alternatif olarak sistemime ağır gelmeyecek Asus Rx550 4gb bakıyordum bu nasıldır?
  17. MEGA

Sistemime aşırı derecede darboğaz yapmayacak bütçeme uygun ne tür kartlar var?
  18. MEGA

Aslında korkum mining değil fakat elimin altında kutusuyla garantisiyle bir ürün olmasını istiyorum.
  19. MEGA

Ufak darboğazlar canımı sıkmaz ama psu yetersiz kalmasından korkuyorum
  20. MEGA

Geri