Arama sonuçları: *

1. hgorkemtunc

Öneri Büyük el için mouse önerisi

Önerileri için herkese teşekkür ediyorum. Basilisk X Hyperspeed ve G402 arasında bir tercih yapıp alacağım.
  2. hgorkemtunc

mouse'un uzunluğundan çok genişliğinde sorun yaşıyorum. avuç içim çok büyük olduğundan rahatsız ediyor dar mouselar. 1619725488 g402 olabilir, hoşuma gitti.
  3. hgorkemtunc

bu markayı ilk defa duydum, inceleyeceğim. teşekkür ederim. 1619724961 araştırma yaptığımda bu hoşuma gitti ama pil konusu biraz kafamı karıştırdı.
  4. hgorkemtunc

teşekkür ederim aklımda bulunsun araştıracağım 1619724821 bunları gördüm ancak, videolarını izleyince çok ufak gözüktürler gözüme.
  5. hgorkemtunc

Merhaba, Elim yüzünden çok kez mouse değiştirdim. Büyük ele sahip olduğumdan büyük mouse alabilmek kötü marka tercihim oldu. Elimin uzunluğu 20 cm, genişliği 10 cm'den biraz fazla. Claw grip kullanıyorum. Mouse'un uzunluğundan çok genişliği beni rahatsız ediyor. Maksimum 400 ₺ olacak şekilde...
  6. hgorkemtunc

Sistem yükseltme önerisi

Bütçe belirtmek istemedim çünkü parçaları aynı anda alamayacağım. Ancak öğrenci olduğum için de çok üst seviye ürünlere yönelemem.
  7. hgorkemtunc

Sistem yükseltme önerisi

Zaten sistemimde RX 570 bulunuyor. Dediğim gibi işlemci, ram ve ekran kartı yükseltmek istiyorum. Bunlara bir önerin var mı?
  8. hgorkemtunc

Sistem yükseltme önerisi

Merhaba, Geçen sene pek bilmeden almış olduğum sistemimi yetersiz bulduğumdan değiştirmeye karar vermiştim (Parçalar aşağıda). Ancak piyasa durumları yüzünden elimdekini satıp yeni sistem almak çok mantıklı gelmedi. Kasa, anakart ve depolamadan yana problemim bulunmamakta (Adata marka ssdler...
  9. hgorkemtunc

Yardım AMD R3 2200G Overclock Hk.

Merhaba, Gigabyte b450m-s2h anakart, amd ryzen 3 2200g işlemci ve amd rx570 ekran kartı bulunan sistemimde işlemcimde stok fan takılı durumda. Overclock yapmak istiyorum. Stok soğutucu ile maksimum hangi değerlere çıkabilirim? Ayrıca nasıl yapacağım konusunda da yardıma ihtiyacım var. Lütfen...
  10. hgorkemtunc

Yardım Harici Ekran Kartı Sorunu

Sorunu catalyst control center indirerek çözdüm. Teşekkür ederim ilgin için.
  11. hgorkemtunc

Adrenalin 2020 sürümü kullanıyorum. Dediğini deneyeceğim. 1587945849 Daha önce bakmıştım, maalesef yok. :(
  12. hgorkemtunc

Dahili ekran kartım güncel. İşe yaramadı maalesef. Tavsiyen için yine de teşekkür ederim.
  13. hgorkemtunc

Öneri Büyük Eller için Mouse Önerisi

Merhaba, Şu an kullanmakta olduğum mouse eskidiği için yeni bir mouse arayışına girdim. Ancak hala bulabilmiş değilim. Çünkü ellerim gereğinden fazla büyük ve avucumun içi masaya değdiğinden aşırı rahatsızlık yaşıyorum 150-200 TL bandında rahat edebileceğim bir mouse önerisinde bulunabilir...
  14. hgorkemtunc

Öneri 2200G İçin RAM Önerisi?

Merhaba, Gigabyte B450M-S2H anakartı ile AMD Ryzen 3 2200G işlemci kullanmaktayım. Şu an sistemimde bulunan 8 GB 2400 MHz bellek yetersiz geliyor. 16 GB (2x8 olmak şartıyla) RAM önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  15. hgorkemtunc

Gigabyte Easytune Problemi

Normal şartlarda ilk yapacağım işin bios pilini çıkarıp takmak olması gerekirken o an panikledim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.
  16. hgorkemtunc

Dediklerinizi deniyorum.
  17. hgorkemtunc

Bilgisayar açılışta bir kez kapanıyor ardından açılıyor ancak ekrana görüntü gelmiyor.
  18. hgorkemtunc

Merhaba, Az önce merakımı gidermek adına bir hata yaptım. Gigabyte marka anakartımın Windows uygulamalarından biri olan easytune ile ramin mhz değerini bir tık yükselttim ve monitöre görüntü gelmemeye başladı. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
  19. hgorkemtunc

msi b350m pro gaming iyi mi?

Minimum B450 ana kart almanı öneririm.
  20. hgorkemtunc

Merhaba, Elimde Asus marka X555YI model bir notebook var. Windows 10 64 bit işletim sistemi bulunmakta. Tüm sürücüleri yüklenmiş ve güncelleştirmeler yapılmış durumda. A8-7410 işlemci ve AMD Radeon R5 M320 model bir harici ekran kartı bulunmakta. Güç seçeneklerinden yüksek performansa aldım...
Top Bottom