Öneri Büyük el için mouse önerisi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
400
Merhaba,
Elim yüzünden çok kez mouse değiştirdim. Büyük ele sahip olduğumdan büyük mouse alabilmek kötü marka tercihim oldu. Elimin uzunluğu 20 cm, genişliği 10 cm'den biraz fazla. Claw grip kullanıyorum. Mouse'un uzunluğundan çok genişliği beni rahatsız ediyor. Maksimum 400 ₺ olacak şekilde mouse önerebilir misiniz?
Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Merhaba,
Elim yüzünden çok kez mouse değiştirdim. Büyük ele sahip olduğumdan büyük mouse alabilmek kötü marka tercihim oldu. Elimin uzunluğu 20 cm, genişliği 10 cm'den biraz fazla. Claw grip kullanıyorum. Mouse'un uzunluğundan çok genişliği beni rahatsız ediyor. Maksimum 400 ₺ olacak şekilde mouse önerebilir misiniz?
En az 12 yıldır Casper B55 kullanıyorum hiç değiştirmedim küçük elede büyüğede aşırı güzel oturuyor ihtiyar hala satılıyorsa alın 🤣

İhtiyar kral Casper B55'in çekilmiş bir görüntüsü :cool:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ölmüşte ağlayanı yok garibin bende kurtulamadım mouse alıyorum bozuluyor süreklli musallat oldu :ROFLMAO:

Merhaba,

O fiyata belki daha iyisi vardır bilmiyorum ama orta-büyük el için HP Omen 600 ideal bence.
teşekkür ederim aklımda bulunsun araştıracağım

bunları gördüm ancak, videolarını izleyince çok ufak gözüktürler gözüme.

t
teşekkür ederim aklımda bulunsun araştıracağım

bunları gördüm ancak, videolarını izleyince çok ufak gözüktürler gözüme.
tutuşun zaten claw küçük olması lazım

bu markayı ilk defa duydum, inceleyeceğim. teşekkür ederim.

Al geç.
araştırma yaptığımda bu hoşuma gitti ama pil konusu biraz kafamı karıştırdı.

t

tutuşun zaten claw küçük olması lazım
mouse'un uzunluğundan çok genişliğinde sorun yaşıyorum. avuç içim çok büyük olduğundan rahatsız ediyor dar mouselar.

Elim büyük ve zamanında G402'yi çok uzun süre kullandım. Bunu önerebilirim. https://www.amazon.com.tr/dp/B00LFB...eASIN=B00LFBEOUA&linkCode=asn&tag=cimritr1-21
g402 olabilir, hoşuma gitti.

Son düzenleme:
mouse'un uzunluğundan çok genişliğinde sorun yaşıyorum. avuç içim çok büyük olduğundan rahatsız ediyor dar mouselar.

g402 olabilir, hoşuma gitti.
O zaman glarious almanızı önermem.
Basilisk X'e bakın bence

Önerileri için herkese teşekkür ediyorum. Basilisk X Hyperspeed ve G402 arasında bir tercih yapıp alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,424
Üyeler
192,336
Son üye
mrzaknafein
Geri