Arama sonuçları: *

1. canpltt

Akbank 3000 Chip Para Hediyesi Görev Tamamla (Kişiye Özel)

Üniversite okuduğum dönemde geçimimi sağlayan Akbank'ın çip paralarıydı ya bir sürü kampanya oluyordu bir şekilde yapıyorduk arkadaşlarla çip paraları biriktirip eve alışveriş yapıyorduk ne günlerdi
  2. canpltt

🔥İndirim 8 Adet Alımda Rexona Men Erkek Sprey 103tl

8 tane alınca 1032 yapıyor indirimle 825,6 oluyor 100 küsüre geliyor fiyatı
  3. canpltt

iPhone 13 21.500 TL İçin Değer mi ?

Aktif olarak 13 kullanıyorum 3 yıl önce sıfır almıştım o fiyatları araştırmış arkadaşlar kötü modelleri geliyor bence annenize istediği telefonu alıp siz de 13 kullanabilirsiniz. Beklenti çok ekstra yüksek olmasın ama yeni güncellemeleri bence 2-3 yıl kadar daha alır sonrasında güncelleme almayı...
  4. canpltt

Clx 250 mi Dominar 250 mi?

Peki uzun yol yaptın mı hiç uzun yolda nasıl?
  5. canpltt

Ortalama 140'lara çıkarım üstünü zorlarım ama alacağım motosiklete de masraf edeceğim için çok fazla bütçeyi zorlayıp sonrasında elimi daraltmak istemiyorum 1785496472 Kroniği falan var mı peki bir de onun için el bırakınca sağa doğru yatıyor diyorlar doğru mu
  6. canpltt

Merhabalar, şu anda bende rks vrs 125 var motosikleti değişmek istiyorum fakat fazla bütçem olmadığı için 400-500 cc olan modellere bakamıyorum. Şu anda kendi motosikletimi sattıktan sonra üstüne biraz ekleyip alabileceğimi düşündüğüm bu iki model var hangisini tercih etmeliyim sizce? Eğer...
  7. canpltt

Yardım Kodlama İcin Suan En Mantikli Ai Hangisi

Claude code ile muhteşem ürünler çıkarabilirsin. Kontrolü tamamen bırakabileceğin ajanları var skilleri araştırıp güzel skilleri içeri çekersen çok başka uygulamalar çıkarabiliyorsun. Fiyat konusunda tabii ki uygun fiyatlı bir şey değil fakat ödediğin paranın hakkını veriyor mu dersen kesinlikle...
  8. canpltt

Çözüldü✓ Hazır Sistem İndirim Günleri

Benim bildiğim 2 kanal var diğerlerini takip etmiyorum zaten başta Donanım Arşivi bir de PC Hocası var bu ikisine bakıyorum ara ara
  9. canpltt

Çözüldü✓ Hazır Sistem İndirim Günleri

Youtube kanallarının indirimli bilgisayarları oluyor sınırlı stoklu onları takip edebilirsin. Onun haricinde incehesap'ın gaming gecesi indirimleri oluyor Cuma günleri ürünler 19.00'da sanırım gösterilmeye başlıyor 22.00'da da fiyatları belli oluyor yine sınırlı stok şeklinde alım yapabiliyorsun...
  10. canpltt

Bu İki Sistemden Hangisini Tercih Etmeliyim?

Hazır haricinde taksit yapabileceğim bir yöntem var mı ki? 1784636683 Genelde öyle yapıyorlar da işte direkt para vermektense bu şekilde daha alınabilir duruyor
  11. canpltt

Bu İki Sistemden Hangisini Tercih Etmeliyim?

Peşin fiyatına 9 taksit imkanı şu anda beni cezbediyor. Fiyatları da aynı olan iki sistemi karşılaştırdım da sizce hangisini tercih edeyim? https://www.n11.com/urun/game-garaj-elite-s7-r5-7500f-32-gb-1-tb-ssd-rtx5070-free-dos-oyuncu-oem-paket-93047984?magaza=garajonline...
  12. canpltt

🔥İndirim Koçtaş Katlanır Kamp Masası 71 Cm Renk Lacivert 509 TL

Geçenlerde de 2'li kamp sandalyesi vardı lacivertini almıştık takımı tamamlamış olduk teşekkürler
  13. canpltt

🔥İndirim [Hepsiburada] Marka Parfümlerde 500 TL ve 300 TL İndirim

Önerebileceğiniz parfüm var mı?
  14. canpltt

Bir Oyun Serisinin Devam Oyununu Çıkmasını Beklemeli Miyim?

Bence şimdi alıp oynamak daha mantıklı daha sonrasında hevesin kaçıp seriden tamamen vazgeçebilirsin. Şimdi çıkan oyunları oynayıp eğer merak edersen serinin yeni oyununu almak daha mantıklı bence. Bak mesela yorumlardaki bir arkadaş oyunu beğenmemiş belki sen de beğenmezsin. Ben beğenmiştim...
  15. canpltt

🔥İndirim Revlon Smoothstay Rvdr5317e 1875 W Saç Kurutma ve Fön Makinesi 919 TL

Yıllarca kullandım en son kablosu kopunca ne olur ne olmaz eve yenisini alıp bunu tamir edip büroya getirdim muhteşem alet
  16. canpltt

🔥İndirim Baseus Enerfill Fc31 20000 Mah Hızlı Şarj Powerbank 45w 1504 TL

Bir süredir ben de arıyordum yorumlar da güzel olunca sardırdım bir tane teşekkür ederim
  17. canpltt

iPhone 13 Batarya Değişsem Mantıklı Olur Mu?

Ben de aynı durumdayım telefondan memnunum ama pil sağlığı düştüğü için artık sıkıntı yaşıyorum. Gidip serviste değişsem mi yoksa telefonu mu değişsem diye düşünüyorum. Sanırım o masrafa girmeyip batarya değişeceğim. Piyasasını bence çokta önemsememek gerekiyor al satçı değiliz sonuçta kullanıcıyız
  18. canpltt

🔥İndirim Gamepower Nexa He60 1k Rgb Tkl Magnetic Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi 1199tl

James Donkey 711 kulaklık kullanmıştım ondan memnundum model yükselttikten sonra arkadaşıma verdim hala kullanıyor o da bir sıkıntı yaşamadı. Gamepower klavye kullanmıştım en son midem bulanıp çöpe atmıştım
  19. canpltt

❌İndirim Bitti! Pierre Cardin Bisiklet Yaka Tişört , Kuponla 4lü Alımda Tanesi 274,60tl

Benimkiler de geldi ben beğendim ya kumaşı da bedeni de iyi geldi 1778778525 Bence de kalitesi çok iyi kumaşı falan bedeni de olmayanlar olmuş ama bana güzel oldu aslında istediğim şekil bu şekildi
  20. canpltt

40-45k Bandında Monitör Dahil Hazır Sistem Önerisi

Çok teşekkür ederim ben görüşüp bütçeyi arttırırsa daha uzun vadeli bir yatırım olacağını söyleyeceğim
Geri