Üniversite okuduğum dönemde geçimimi sağlayan Akbank'ın çip paralarıydı ya bir sürü kampanya oluyordu bir şekilde yapıyorduk arkadaşlarla çip paraları...
Aktif olarak 13 kullanıyorum 3 yıl önce sıfır almıştım o fiyatları araştırmış arkadaşlar kötü modelleri geliyor bence annenize istediği telefonu alıp siz de...
Ortalama 140'lara çıkarım üstünü zorlarım ama alacağım motosiklete de masraf edeceğim için çok fazla bütçeyi zorlayıp sonrasında elimi daraltmak istemiyorum...
Merhabalar, şu anda bende rks vrs 125 var motosikleti değişmek istiyorum fakat fazla bütçem olmadığı için 400-500 cc olan modellere bakamıyorum. Şu anda...
Evde var sineğe tek atmıyor maalesef çarpınca yere düşüp afallıyor sonra sineğe dokundurarak kızartmak lazım yoksa ölmüyolar biraz zevkli de oluyor aslında.
Claude code ile muhteşem ürünler çıkarabilirsin. Kontrolü tamamen bırakabileceğin ajanları var skilleri araştırıp güzel skilleri içeri çekersen çok başka...
n11 'de 700 TL 'ye 250 TL indirim var beden olan pantolonları ekledim buraya ihtiyacı olan baksın.
Ayrıca kupon mağaza genelinde geçerli bedeninize göre...
Hocam 70k'ya kampanya vs. bekleyerek tek tek taksitli şekilde daha iyi bir sistem toplarsınız. Sıvı soğutucu yerine kule tipi soğutucu tercih etmenizi...