Üniversite okuduğum dönemde geçimimi sağlayan Akbank'ın çip paralarıydı ya bir sürü kampanya oluyordu bir şekilde yapıyorduk arkadaşlarla çip paraları biriktirip eve alışveriş yapıyorduk ne günlerdi
Aktif olarak 13 kullanıyorum 3 yıl önce sıfır almıştım o fiyatları araştırmış arkadaşlar kötü modelleri geliyor bence annenize istediği telefonu alıp siz de 13 kullanabilirsiniz. Beklenti çok ekstra yüksek olmasın ama yeni güncellemeleri bence 2-3 yıl kadar daha alır sonrasında güncelleme almayı...
Ortalama 140'lara çıkarım üstünü zorlarım ama alacağım motosiklete de masraf edeceğim için çok fazla bütçeyi zorlayıp sonrasında elimi daraltmak istemiyorum
1785496472
Kroniği falan var mı peki bir de onun için el bırakınca sağa doğru yatıyor diyorlar doğru mu
Merhabalar, şu anda bende rks vrs 125 var motosikleti değişmek istiyorum fakat fazla bütçem olmadığı için 400-500 cc olan modellere bakamıyorum. Şu anda kendi motosikletimi sattıktan sonra üstüne biraz ekleyip alabileceğimi düşündüğüm bu iki model var hangisini tercih etmeliyim sizce? Eğer...
Claude code ile muhteşem ürünler çıkarabilirsin. Kontrolü tamamen bırakabileceğin ajanları var skilleri araştırıp güzel skilleri içeri çekersen çok başka uygulamalar çıkarabiliyorsun. Fiyat konusunda tabii ki uygun fiyatlı bir şey değil fakat ödediğin paranın hakkını veriyor mu dersen kesinlikle...
Youtube kanallarının indirimli bilgisayarları oluyor sınırlı stoklu onları takip edebilirsin. Onun haricinde incehesap'ın gaming gecesi indirimleri oluyor Cuma günleri ürünler 19.00'da sanırım gösterilmeye başlıyor 22.00'da da fiyatları belli oluyor yine sınırlı stok şeklinde alım yapabiliyorsun...
Hazır haricinde taksit yapabileceğim bir yöntem var mı ki?
1784636683
Genelde öyle yapıyorlar da işte direkt para vermektense bu şekilde daha alınabilir duruyor
Peşin fiyatına 9 taksit imkanı şu anda beni cezbediyor. Fiyatları da aynı olan iki sistemi karşılaştırdım da sizce hangisini tercih edeyim?
https://www.n11.com/urun/game-garaj-elite-s7-r5-7500f-32-gb-1-tb-ssd-rtx5070-free-dos-oyuncu-oem-paket-93047984?magaza=garajonline...
Bence şimdi alıp oynamak daha mantıklı daha sonrasında hevesin kaçıp seriden tamamen vazgeçebilirsin. Şimdi çıkan oyunları oynayıp eğer merak edersen serinin yeni oyununu almak daha mantıklı bence. Bak mesela yorumlardaki bir arkadaş oyunu beğenmemiş belki sen de beğenmezsin. Ben beğenmiştim...