canpltt isimli üyenin son içerikleri

1. canpltt

60 Bin TL Kasa Önerisi?

16 Ram yetersiz değil mi ben tam bilemedim bir de yapay zeka model eğitimiyle uğraşıyorum en son amd kullandığımda o konuda baya yormuştu beni o konuda bilginiz var mı? Tabi benim kullandığım dönem ortalama 5 yıl kadar önceydi ve laptop tarafında kullanıyordum. SSD tarafında da laptopu kardeşime...
  2. canpltt

60 Bin TL Kasa Önerisi?

16 Ram ve 500 SSD kafamı karıştırıyor yetersiz gelecek gibi düşünüyorum. Özellikle 500 SSD iyice hareket alanını kısıtladığı için onu da yükseltmek daha sağlıklı olacaktır bütçeyi biraz daha arttırabilirim özellikle taksit varsa benim için daha iyi olur bütçeyi biraz daha arttırırım o şekilde
  3. canpltt

60 Bin TL Kasa Önerisi?

Hazır sistem daha hızlı ve sağlıklı olur benim açımdan eğer arada uçurum fark olmayacaksa hazır tercih ederim
  4. canpltt

60 Bin TL Kasa Önerisi?

Merhabalar, şu anda Monster Tulpar T7 V21.8 laptop kullanıyorum. Özellikleri: İntel İ7 11800H işlemci, 32 GB Ram, RTX 3070 ekran kartı, 1 TB SSD. Artık mobil olma mecburiyetim olmadığı için masaüstü bilgisayara geçmek istiyorum. Şu anda çevre birimlerin hepsini topladığım için bütçemi sadece...
  5. canpltt

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Bir süredir düşünüyordum almayı denk gelmesi güzel oldu teşekkür ederim
  6. canpltt

Mimarlık Proje Çizimi İçin Toplama PC önerisi

Ortalama 100.000 TL bütçem var üstüne de çıkabilirim ama çok üstüne çıkmadan. Sadece kasa önerisi yapabilir misiniz? Genellikle render alacağım.
  7. canpltt

Çözüldü✓ 40.000 TL Laptop Önerisi

Maksimum çıkabileceğim bütçenin çok üstünde bunlar maalesef
  8. canpltt

17.3" önerebileceğiniz model varsa incelemek isterim bir çok sitede gezindim maalesef doğru düzgün bir modelini bulamadım saydığınız markaların 1659880656 15.6" istemiyorum o yüzden bunların hepsini elemek durumunda kaldım 1659880698 Servisleri nasıl peki dediğim gibi markayı ilk defa duyduğum...
  9. canpltt

Markayı hiç bilmediğim için güvenemiyorum ya
  10. canpltt

Ekran boyutu 15.6" olması sıkıntı benim için yoksa bunu da görmüştüm
  11. canpltt

Merhaba, benim aklımdaki laptop şu: https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-8/ Bu laptop'a 32 gb ram ve 1 tb ssd taktığım zaman fiyatı 40.000 Tl oluyor biraz bakındım fakat doğru düzgün bir laptop bulamadım maalesef ekran boyutu ve işlemci ekran kartı performansı benim...
Geri