Arama sonuçları: *

1. AnakinGrimes

Windows 11 Mavi ekran hatası

Hiç uğraşmadan Windows 10 temiz kurulum yaptım beyler windows 11 şuanlık kulanmayı önermiyorum üst düzey bi makineniz yoksa Windows 10dan devam
  2. AnakinGrimes

Hocam ilgin için teşekkür ederim ilgili videodaki adımları gerçekleştirdikten sonra geri yazacağım
  3. AnakinGrimes

15 K YA BU SİSTEM Alınır mı? ACİL YARDIM??

Ben Teşekkür ederim İyi Günler
  4. AnakinGrimes

Size tam cevap veriyoken bu ekranın çıkması güldürdü sanırım sorun düşündüğüm gibi Ramlerde 1659671650 Dediğiniz gibi yapıp Güncelleştirmeleri geri alacağım birde acaba ekran kartımla işlemcimin darboğaz yapma gibi bi durumu olabilir mi konudan bağımsız olarak soruyorum 1659672283 üstüne bunu...
  5. AnakinGrimes

Şu aralar Ekran kartı fiyatları ciddi bi düşüşte Sanmıyorum çok fazla bi etkisi olacağını
  6. AnakinGrimes

Ekipman ve monitör açısından evet karlı bi sistem fakat b bu paraya daha iyi özellikli bi Pc toplayıp sonrasında Ekipman monitör almak daha mantıklı gibi Gamepower ogre kullanıcısıyım ve açıkcası önermiyorum uzun kullaımda çift basma yada basmama gibi problemleri var ama Swich değişince ortadan...
  7. AnakinGrimes

15 Bine Daha iyi F/p sistemler bulabilirsin Donanım arşivinin incelediği F/p kasalara göz atmanı öneririm hem testler yapılmış hemde bütçene uygun bişeyler bulabilirsin eminim
  8. AnakinGrimes

İşlemciyi belirtmemişsiniz Marka modelini belirtir misiniz yardımcı olmaya çalışayim
  9. AnakinGrimes

Yakın zamanda Windows 11'e geçiş yaptım fakat geçer geçmez sıkıntılar boy göstermeye başladı normal kullanımda bile mavi ekran hataları almaya başladım,windows 10 kullanırken God of War oyununu rahatça oynaya biliyorken şimdi oyunda takılmalar donmalar mevcut. Sorunun RAM den kaynaklı olduğunu...
Geri