Windows 11 Mavi ekran hatası

Reaksiyon skoru
2
Yakın zamanda Windows 11'e geçiş yaptım fakat geçer geçmez sıkıntılar boy göstermeye başladı normal kullanımda bile mavi ekran hataları almaya başladım,windows 10 kullanırken God of War oyununu rahatça oynaya biliyorken şimdi oyunda takılmalar donmalar mevcut. Sorunun RAM den kaynaklı olduğunu düşünyorum fakat Windows 10 da her hangi bi sorunla karşılaşmamıştım

Sistemim:
Gpu:Rx550 4 Gb
Cpu:Xeon X5470 Oc 3.33 Ghz-3.80 Ghz
Anakart:P5g41t-mlx
Ram:4+4 8 Gb 1333 Mhz
Ssd:Kinston 480 Gb

Isır değerlerim gayet stabil durumda İşlemci boşta 50 55 yük altında 70 75 te sabit kalıyor

Not:sistemim Windows 10 iken 45 50 arası Fps değerleri ile akıcı bi oyun deneyimi sunuyordu Windows 11 e geçince sorunlar ortaya çıkmaya başladı

Minidump:
https://drive.google.com/file/d/1BemQCFwWHaOQw5aL6KpBOOMMdGzQKZ8e/view?usp=sharing

Yardımcı olursanız sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart : P5G41T-MLX

Mühtemelen Windows 11 ' de Güncellemesi Eksik Yüklenmış Onu Kaldırmanız Lazım
Eğer Daha Önce Windows 10 Kullandığınız Zaman'da Mavi Ekran Hattasi Almadıysanız Windows 11 ' Güncelleme'den Kaynaklı Olabılırde.. ' ANAKART , RAM , EKRAN KARTI ' Olduğunu Sanmıyorum...

Size tam cevap veriyoken bu ekranın çıkması güldürdü sanırım sorun düşündüğüm gibi Ramlerde
2224ac49-2728-4239-ae5e-5aa34b260006.jpg

Mühtemelen Windows 11 ' de Güncellemesi Eksik Yüklenmış Onu Kaldırmanız Lazım
Eğer Daha Önce Windows 10 Kullandığınız Zaman'da Mavi Ekran Hattasi Almadıysanız Windows 11 ' Güncelleme'den Kaynaklı Olabılırde.. ' ANAKART , RAM , EKRAN KARTI ' Olduğunu Sanmıyorum...
Dediğiniz gibi yapıp Güncelleştirmeleri geri alacağım birde acaba ekran kartımla işlemcimin darboğaz yapma gibi bi durumu olabilir mi konudan bağımsız olarak soruyorum

üstüne bunu vermesi hayır zorlamıyorumda pcyi forumda geziyorum Sürücü kaynaklı olma şansı da var
abb2ce83-6981-4f43-99c4-d74582e1266d.jpg

Son düzenleme:
" Memory Management " Bellek Hatasını Gösteriyor Tek Tek Çıkar Belleği Dene Öyle

2 . Resimde İse Yani " kernel security check failure " Hatası Çekirdek Güvenlik Denetim Hatası Demek Kardeşim " RAM , SSD , HDD " V.B Donanimlardan Kaynaklı Olasılığı Yüksek.. Keşke Windows 11 Geçiş Yapmasaydın Birde Güncellemeler Tam Olarak Yüklenmiyor... Bazı Bilgisayarlarda

"kernel security check failure" Hatasını Bu Video İzleyerek Sorunu Çözebilirsin Kardeşim.

Hocam ilgin için teşekkür ederim ilgili videodaki adımları gerçekleştirdikten sonra geri yazacağım

Hiç uğraşmadan Windows 10 temiz kurulum yaptım beyler windows 11 şuanlık kulanmayı önermiyorum üst düzey bi makineniz yoksa Windows 10dan devam

Geri