Arama sonuçları: *

1. O

Çözüldü✓ Ekran kartı işlemci ikiside max 60-65 dereceyi görüyor normalmidir?

Sistemin ön panelinde 3, içinde harddiskler ve psu için 1 ve egzoz fan olarak üstte 2 arkada 1 fan bulunuyor. Oyunlarda gpu (Rx 6600 xt stok oto ayarlar) max 60-65 dereceyi, cpu (Amd Ryzen 7 2700 stok) max 60-65 dereceyi görüyor, değerler normalmidir tozlanma durumu oluşabilirmi tavsiyeleriniz...
  2. O

Gamepower ürünlerini (özellikle klavye) kullananlar memnun mu?

Gamepower warlock red switch var 2 senedir kullanıyorum bir süre switchler basmıyor çift basıyor oldu dahada olmadı normal çalışıyor f/p marka yani beklenecek kalite belli
  3. O

OEM Key Alacağım Yardımcı Olur Musunuz ?

Oem masaüstü pcler için olan diğeri dizüstü
  4. O

Rx 470 ile 570 arasındaki fark ?

Hocam rx570 daha yeni nesil yazılım desteğide var şuan rx470 in varmı bilmiyorum bi tık daha iyi rx570 ayrıca r5 3600 iki ekran kartı içinde oldukça güçlü bir işlemci kısaca 5 fps falan fark olur diye düşünüyorum ama rx570oc kart olursa değişim daha çok olabilir
  5. O

NVIDIA mı, AMD mi, sebepleriyle neden?

Aslında tüm olay kullanıcıda bitiyor pc donanımlarıyla alakalı orta üst düzey bilgisi olan biri amd tercih eder, evet amd de driver sorunları nvidia ekran kartları veya intel işlemcilere göre çok fazla ama fiyat nerdeyse yarı yarıya ve aynı performans hatta daha fazla performans alıyorsunuz amd...
  6. O

Ryzen 7 2700 ve Rx 6600 xt uyumlumudur ?

Yaptığım araştırma ve bildiklerime göre %5 in altında bir darboğaz oluyor ancak bu değerler pek birşeyi etkilemiyor ana amacım cs valorant lol gibi oyunları oynamak değil, hikayeli oyunları oynuyorum oynadığım hikayeli oyunlardada alabileceğim en iyi görüntüleri istiyorum ayrıca ışın izleme...
Top Bottom