Dostum tek çekirdek kullanan tüm oyunlarda gördüğün testlerden daha az FPS alacaksın.
RTX ve DLSS teknolojisinden yararlanmak istiyorsanız 3060Ti bence daha stabil ve iyi bir tercih. (AMD saf güç olarak önde olsa da diğer konularda eksiklikleri ve güven vermemesi yüzünden kişisel tercihimdir)
2700X 2070S sistem dizen arkadaşlar vardı onların sorunlarını çözemeyip işlemci değiştiriyorduk.
Ve hayır OC ile beslemesini sağlayamazsın, 2700X'in 4.2GHz ile 3.8GHz arasındaki performans farkı %10'dan az hala OC konusunda en kötü işlemci konumunu koruyor.
Şuanda rx570oc kullanıyorum, ışın izleme özelliğide nvidia kartı tercih etmem için çokta önemli bir sebep değil benim açımdan amd ekosistemine daha alışkınım en başta rx6500xt veya rx6500 düşünüyordum ama biraz daha ileriye dönük bir şey olmasını istiyorum ondan rx6600xt yanından kullanıcam tercihimi işlemci değiştirmeden asıl çözüme ulaşılamıyacak sonuçta, ekran kartını şimdiden alıp işlemciyide sonrada upgradeleyebilirim piyasada işlemciden çok ekran kartı sıkıntısı oluyor zaten, Tayvana bişey olursa şu sıralar tamamen patlar piyasalar. Cevabın için teşekkürler.