Arama sonuçları: *

1. kaanozcevz

Çözüldü✓ 3K₺ civarı ekran kartı önerisi

kaç gb elindeki ürün ve kutu fatura var mı
  2. kaanozcevz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-geforce-gtx1070-dual-oc-gddr5-8gb-256-bit-dx12-nvidia-ekran-1044219144/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-rx580-gaming-x-1044455738/detay şöyle bir şey...
  3. kaanozcevz

Sapphire Nitro Rx580 ve MSI RX580'i 2.5K civarlarında 2.el bulabiliyorum normal fiyatlar mı ?
  4. kaanozcevz

ikinci el ekran kartına fazla yanaşmak istemiyorum çünkü yukarıda da belirttiğim gibi (ben kazıklanırım) ekran kartlarından anlamıyorum :D
  5. kaanozcevz

söylediğiniz iki model de 5K üstü ekran kartları
  6. kaanozcevz

bütçeyi fazla arttırmak istemiyorum çünkü çok fazla bilgisayarda zaman geçirmiyorum şuan oynanan güncel oyunları kasma takılma olmadan oynatacak bir ekran kartı benim için yeterli olacaktır
  7. kaanozcevz

Öyle yapayım o zaman ben yine konuya açılan ekran kartlarının ekran görüntüsünü aldım 1660515399 Yine de konuyu kapatmıyorum belki yeni öneriler gelebilir 1660515598 Arkadaşım öneriyordu RX570 nasıl bir ekran kartı
  8. kaanozcevz

Peki güncel sistem fiyatları ne kadar yine bu ayarda bir bilgisayar için
  9. kaanozcevz

İkinci el de olabilir ama konuya çok hakim değilim o yüzden tercih etmemiştim
  10. kaanozcevz

Konuyu tekrardan düzenledim yazmayı unutmuşum
  11. kaanozcevz

Selamlar ekran kartı almak istiyorum 3 bin ₺ civarı param var f/p ürünü önerebilir misin hiç bilmiyorum neye bakarak almam gerektiğini İşlemci i7 3.nesil Ram 8GB Anakart Asus HD61M-D Psu 700W Cooler Master
Geri