- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
Hocam bütçe arttırıp ayrı konu açmanız daha sağlıklı olurPeki güncel sistem fiyatları ne kadar yine bu ayarda bir bilgisayar için
Hocam bütçe arttırıp ayrı konu açmanız daha sağlıklı olurPeki güncel sistem fiyatları ne kadar yine bu ayarda bir bilgisayar için
Alınmaz![]()
PowerColor RX 6400 ITX AXRX 4GBD6-DH 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PowerColor RX 6400 ITX AXRX 4GBD6-DH 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! PowerColor RX 6400 ITX AXRX 4GBD6-DH 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ayrıca işlemciniz ve PSU'nuz nedir?
O işlemci 1660 ti bile besleyebiliyor 4k'ya ikinci el bulabilir bütçesi çıkarsa. Yoksa 1660 civarı bir şey tercih edebilir.Anakartta PCI 3.0 var. İkinci el istersen daha iyileri bulunur sanırım ama sıfır olarak bunu öneririm:
![]()
PowerColor RX 6400 ITX AXRX 4GBD6-DH 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PowerColor RX 6400 ITX AXRX 4GBD6-DH 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! PowerColor RX 6400 ITX AXRX 4GBD6-DH 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İ7 3770 veya 3770K var konu sahibinde. Bu güçteki kartları rahatlıkla besler bence.
Reis eski parçalarını satıp biraz daha ekleyip bu sisteme bakabilirsin öneren çoktuÖyle yapayım o zaman ben yine konuya açılan ekran kartlarının ekran görüntüsünü aldım
Yine de konuyu kapatmıyorum belki yeni öneriler gelebilir
Arkadaşım öneriyordu RX570 nasıl bir ekran kartı
Alınabilir ama 1660, 1660 Super/Ti bir kart tercih ederseniz daha sağlıklı olur. Halihazırda fsr de var artık bazı oyunlarda olmayanlara da kurulabiliyor mod olarak neredeyse her oyuna. Sizi tatmin edecektir kesinlikle.Öyle yapayım o zaman ben yine konuya açılan ekran kartlarının ekran görüntüsünü aldım
Yine de konuyu kapatmıyorum belki yeni öneriler gelebilir
Arkadaşım öneriyordu RX570 nasıl bir ekran kartı
söylediğiniz iki model de 5K üstü ekran kartlarıAlınabilir ama 1660, 1660 Super/Ti bir kart tercih ederseniz daha sağlıklı olur. Halihazırda fsr de var artık bazı oyunlarda olmayanlara da kurulabiliyor mod olarak neredeyse her oyuna. Sizi tatmin edecektir kesinlikle.
İkinci el dedimsöylediğiniz iki model de 5K üstü ekran kartları
Hocam hiç bir sıkıntı olmaz. Güvenilir bir satıcıdan alın veya param güvende uygulaması ile sahibindenden alın. Güncel sisteminiz eski olsa da hiç öyle besleyemeyecek gibi bir sistem değil. RX580i falan rahatlıkla beslerikinci el ekran kartına fazla yanaşmak istemiyorum çünkü yukarıda da belirttiğim gibi (ben kazıklanırım) ekran kartlarından anlamıyorum![]()
Evet normal fiyatlarSapphire Nitro Rx580 ve MSI RX580'i 2.5K civarlarında 2.el bulabiliyorum normal fiyatlar mı ?