Arama sonuçları: *

1. C

Redragon h858 Arrow alınır mı

Bundan önce jbl quantum 100 wired kullanıyordum böyle bir problem yoktu kulaklıkla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum ama driverları silip yeniden indirmeyi deneyeceğim teşekkürler
  2. C

Mikrofon dip ses giderme

Rtx 4070s im var hangisini kullanmam daha mantıklı olur
  3. C

Mikrofon dip ses giderme

Redragon h858 arrow pro carbon aldım kulaklığın her şeyi harika ama mikrofonunda bir türlü çözemediğim dip ses problemi var bunu nasıl çözebilirim ?
  4. C

Seçeneğim olmadığı için aldım kulaklık gayet güzel ama hem kulaklıkta hemde mikrofonda dip ses problemi var yaklaşık 3-4 saat uğraştım çözemedim nasıl çözebilirim ?
  5. C

Yeni bi kulaklık alıcam türkiyede yaşamadığım için seçeneğim yok redragon h858 arrow kulaklık buldum pek anlamıyorum ama hoşuma gitti sizce alınır mı ? 24 ms gecikme sorun yapar mı ...
  6. C

XRades Longteng Huoyun Alınır mı

https://ty.gl/vx99wz58f5brk Özelliklerinde amundsen kumaş ve hybrid olduğu yazıyor ama pek inandırıcı gelmedi
  7. C

Scyrox v8 vs dareu a950 pro

Atk ve scyrox eşit düzeyde bana kalırsa tek farkları scyroxun fiyatının daha ucuz olması arada 800 tl gibi bir fark var
  8. C

Magnezyum kasa olanından mı bahsediyorsun ? Magnezyumun kalitesi iyi diye duymuştum
  9. C

Tanrı varsa neden kusurlu bir evrim süreciyle var olduk?

Tanrının olup olmadığının hiç bir önemi yok bana kalırsa en basit şöyle örnekleyeyim yaratılmak istemeyen bir insanı yaratıyor üstüne kendine zorla taptırıyor tapmazsa cehennemle tehdit ediyor. Böyle bir tanrı var olsa bile ona tapsan ne fayda tapmasan ne fayda
  10. C

Tercih meselesi açıkçası ikiside aynı donanıma sahip sadece tasarımı farklı ama v8 2400 tl lik fiyatıyla 1-0 önde başlıyor bence ayrıca meyergamingden almayacağım gaming gen tr den alacağım
  11. C

Valorant için yeni bir mouse alacağım claw olarak tutuyorum elim 18 cm bu iki mouse arasında kaldım bazıları v8 diyor bazıları a950 pro diyor sizce hangisini almalıyım
  12. C

Rtx 4070 Super Ryzen 5 7500f Toplama Sistem Önerisi

eğer 27 inç istiyorsan asus vg27aqml1a alabilirsin bendede var 4070 super ve i7 ile kullanıyorum çok memnunum 260 hz 2k 1742523006...
  13. C

Kampüs içi kovada tavuk penne makarna satmak

40.000 e yakın kayıtlı öğrenci bulunuyor.
  14. C

Zaten dükkanı hiç bir masraftan kaçmayıp olabildiğince kaliteli yapmayı düşünüyorum. Daha öncesindede 7 yıldızlı bir otelin mutfağında çalıştığım için tecrübem var
  15. C

Kafamda bir iş fikri vardı uygun bir yerde bir yerde kampüsün içinde dükkan buldum etrafında yaklaşık 7-8 yurt var ve 8-10 bin öğrenci oturuyor hemen yanındada gym var bu dükkanda hem öğrencilerin ekonomik durumu açısından hemde farklı bir lezzet olması amacıyla kovada soslu penne makarna tavuk...
  16. C

Çözüldü✓ RTX 3080den Geçilecek Ekran Kartı

7900 gre ve 9070 xt kartlarınında fiyatı 40 k ya yakın oyun performansına baktığımız zaman dlss ve rt teknolojisi olmadan 7900 gre yle 4070 ti süper kafa kafaya gidiyorlar 9070 xt yle de max 10-20 fps fark ediyor rt ve dlss açılınca oluşacak farkı söylememe gerek yok diye düşünüyorum. Bana göre...
  17. C

4000 serisini sürekli kötülemişsin sebebini neden belirtmedin ? Bendede 4070 super var Gta 5 te dlss , Ray tracing olmadan 2k ultra ayarlarda 160 fps alıyorum.
  18. C

bence bütçeni arttırıp ilerleyen süreçte 4070 ti super gibi bir ekran kartı al 20 k bütçeyle 3080 den geçmene değecek bir kart yok
  19. C

1000 TL mouse pad önerisi

Steelseriesin hybrid bir mouse padi yok diye biliyorum
Geri