BENDE V8 İLE ATK X1 ARASINDA KALDIMValorant için yeni bir mouse alacağım claw olarak tutuyorum elim 18 cm bu iki mouse arasında kaldım bazıları v8 diyor bazıları a950 pro diyor sizce hangisini almalıyım
O MEYERGAMİNG SİTESİ GÜVENİLİRMİ İLK DEFA GÖRDÜM ORAYIValorant için yeni bir mouse alacağım claw olarak tutuyorum elim 18 cm bu iki mouse arasında kaldım bazıları v8 diyor bazıları a950 pro diyor sizce hangisini almalıyım
Tercih meselesi açıkçası ikiside aynı donanıma sahip sadece tasarımı farklı ama v8 2400 tl lik fiyatıyla 1-0 önde başlıyor bence ayrıca meyergamingden almayacağım gaming gen tr den alacağımBENDE V8 İLE ATK X1 ARASINDA KALDIM
Mesaj otomatik birleştirildi:
O MEYERGAMİNG SİTESİ GÜVENİLİRMİ İLK DEFA GÖRDÜM ORAYI
dareu a950 pro'nun kalitesi berbat. Scyrox v8 seçValorant için yeni bir mouse alacağım claw olarak tutuyorum elim 18 cm bu iki mouse arasında kaldım bazıları v8 diyor bazıları a950 pro diyor sizce hangisini almalıyım
Magnezyum kasa olanından mı bahsediyorsun ? Magnezyumun kalitesi iyi diye duymuştumdareu a950 pro'nun kalitesi berbat. Scyrox v8 seç
Atk ve scyrox eşit düzeyde bana kalırsa tek farkları scyroxun fiyatının daha ucuz olması arada 800 tl gibi bir fark varATK > SCYROX >> DAREU