Arama sonuçları: *

1. K

X870 Anakart ses çıkışı 7.1 desteği

Merhaba arkadaşlar, Mevcut kartım Msi b650 tomahawk, işlemcim 9700x. Creative 7.1 ses sistemim var, anakart arkasında turuncu ve siyah ve yeşil jack girişleri var. X870 anakart almayı düşünüyorum fakat arkada tek ses çıkışı var ama 7.1 ses çıkışı desteklediği yazıyor. Tek çıkıştan 7.1 ses...
  2. K

🔥İndirim Colorful RTX 5070 TI iGame Ultra W OC 41.499 TL !!!!

2k da 4070 süperden geçmeye değer mi hocam?
  3. K

🔥İndirim Colorful RTX 5070 TI iGame Ultra W OC 41.499 TL !!!!

Zotac 41.800 tl vatanda fiyat performans olarak nasıldır ? https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5070-ti-gaming-solid-sff-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html
  4. K

750-800w psu kasa önerisi

Merhaba arkadaşlar, 9700x işlemci ve 4070 süper ekran kartım var. Mevcutta Msi Mag Force 100R kasa ve 650w 80+ bronze güç kaynağım var. 5070 ti ekran kartına geçmeyi düşünüyorum. 750w ya da 850w psu almak istiyorum Gerçi psu fiyatına kasa +psu da yakın fiyatlı oluyor. Öncelikle 5070ti 650w...
  5. K

MSI X670E Gaming Plus Wifi Ram slot sorunu

Am5 sisteme geçtiğimde tam 4 ay mavi ekran ve servis süreci yaşadım. Ramler ve anakart servise gitti geldi derken geçiş süreci çok sıkıntılı oldu. Msi b650 gaming plus ve tomahawk anakartla gskill ramlerde hep sıkıntı yaşadım. Ramleri iade edip corsair ram aldım ve sorunlar bitti. Bir daha...
  6. K

🔥İndirim Ryzen 7 9700X 11.799 TL 🔥🔥🔥🔥

Teşekkürler 🙏
  7. K

4070 süper ekran kartım 2k da genellikle oynuyorum.
  8. K

7600x ten 9700x e geçmek mantıklı mı arkadaşlar. Amazon’da 6 taksit 13.5k işlemci . 7600x i 6500 tl civarı 2. El satabilirim.
  9. K

Çözüldü✓ Am5 sistem Mavi Ekran Hataları

Bu ramleri satayım diye ilana koyarken farkettim. Sonuçta cl değeri daha yüksek ram yollamışlar
  10. K

Şimdi fark ettim vatanda cl 30 hız değerli ramleri değiştirmişlerdi ama cl32 gecikme değerli olan ram vermişler. Tekrar iade mi edeyim
  11. K

Amazon’dan corsair vengeance rgb ddr5 ram aldım son olarak. 32 gb 6000 MHz ve cl 30 gskill ile aynı özelliklerde. Şu an sistemde sorun gözükmüyor. Memtest hata vermedi 1 saatlik testte. Çok enterasan 3 farklı Ram de sorun olması ya da benim anakart ram seçiyor. Sonuç olarak Corsair ram ile...
  12. K

❌İndirim Bitti! MSI MAG B650 Tomahawk Wifi 7219 TL

Bu kartı nisanda Amazon’dan 7700 TL ye almıştım. 7600x ile kullanacaktım. Ramlerde devamlı sorun çıktı uyumsuzluk yapıyor . Gskill, apacher ve t-force ddr5 farklı cl ve mhz denedim hep mavi ekran aldım. O kadar çok ram takıp söktüm ki ram slotunu kırdım. Servis point 1.300 tl ye tamir etti...
  13. K

Memtest yaptım hata verdi. Ama 3 farklı ram ile memtest yaptım hepsinde hata vermişti. Sorunu bir türlü çözemedim. Farklı işlemci ve anakart alıp bir denemek istiyorum hangi parça sorunlu deneme yanılma ile bakacağım artık. 🙁
  14. K

Spd sekmesi ektedir hocam, ayrıca güncel minidump dosyasını ekledim. Ram serviste değişti fakat yine mavi ekran hataları geliyor. Anakart servise gitti ram slotu değişti sonrasında test edilmiş sorun yok dendi. Geriye işlemci kalıyor. Güç kaynağı msi 650+ bronze yeterli gelir diye...
  15. K

Am5'e Geçi̇lmeli̇ Mi̇ Am4 Yeterli̇ Mi̇?

Biraz bekleyin bence, ben Nisan sonu gibi geçtim ama bir türlü stabil kullanamadım. Mavi ekran ve hatalarla dolu bir Windows yarattı. RAM ve anakart serviste sürekli. Gskill Rami 2 kere servise gönderdim sorun yok dediler ama memtest de hata alıyorum. Şimdi anakart serviste bakalım nasıl olacak...
  16. K

Paramı faize koymak istiyorum

Vakıfbank’ta arı hesabı açtırabilirsin. Günlük faiz işler. Ayrıca bu hesaptan eft be havale yapınca ücret çıkmaz 👍
  17. K

Yardım Peerless assasin ikinci el geldi !

Phantom Sprit modeli yoktu gaming gen de. N11 indirimi ve banka puanı ile 1.850 ye geldi. Peerles modeli 1.699 civarı , 150 tl için Sprit modelini tercih ettim.
  18. K

Hocam termal macun mx4 mü yoksa içinden çıkan tf7 mi sürmek mi daha iyi olur ? Tf7 nin iletkenlik daha yüksek gözüküyor
  19. K

Gördüğüm kadarıyla herhangi bir kullanım ya da macun izi yok hocam. Kutu da çok nizamiydi açarken. Kutuyu da çok sağlam paketlemişlerdi
  20. K

Phantom Sprit aldım. Gaming gen de sprit modeli yoktu. N11 den ve qp satıcısından şansımı deneyeyim dedim. 1998 TL den 100 tl n11 indirimi ve 50 tl worldpuan ile yaklaşık 1.850 TL ye geldi. Peşin piyanona 3 taksit .. Ürün sıfır , bir sorun göremedim. Güzel paketlenmiş şekilde geldi
Geri