❌İndirim Bitti! MSI MAG B650 Tomahawk Wifi 7219 TL

7200 e almıştım ben de aylar önce. Gayet iyi fiyat kaçıranlar üzülür.

mayısta vatandan almıştım 7.100,10TL cw sorunu var bendekinde 7800x3d ile kulanıyorum.

mayısta vatandan almıştım 7.100,10TL cw sorunu var bendekinde 7800x3d ile kulanıyorum.
One hocam bende aynı işlemciyi aldım daha kasayı toplamadım anakart olarak x670e aldım sorun mu olacak anlamadım

bende aldım memory restore açmasan geç açılıyor kasayı sattım livemixer aldım dağa erken açılıyor ama elektirik kestinmi oda geç açılıyor azx z onun harici stabil genel olarak nerdey bu sorun bütün am5 anakartlarda mevcut iğrenç

bende aldım memory restore açmasan geç açılıyor kasayı sattım livemixer aldım dağa erken açılıyor ama elektirik kestinmi oda geç açılıyor azx z onun harici stabil genel olarak nerdey bu sorun bütün am5 anakartlarda mevcut iğrenç
sorun dediğiniz geç açılma problemi mi ?

Bu kartı nisanda Amazon’dan 7700 TL ye almıştım. 7600x ile kullanacaktım. Ramlerde devamlı sorun çıktı uyumsuzluk yapıyor . Gskill, apacher ve t-force ddr5 farklı cl ve mhz denedim hep mavi ekran aldım. O kadar çok ram takıp söktüm ki ram slotunu kırdım. Servis point 1.300 tl ye tamir etti. X670 kartlarda indirim yakalarsam bunu satıp geçmeyi düşünüyorum

dün 9000 TL'ye aldım vay bahtsızlığım :D

Konudan bağımsız son bios güncellemesi ile bazen windows ekranında fare felan ses dahi takılmalar yaşıyorum reset atınca düzeliyor. Nvdia ekran kartı ile alakalı bir güncelleme gördüm biosda varmı başına gelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,678
Üyeler
184,041
Son üye
berattrn1
Geri