One hocam bende aynı işlemciyi aldım daha kasayı toplamadım anakart olarak x670e aldım sorun mu olacak anlamadımmayısta vatandan almıştım 7.100,10TL cw sorunu var bendekinde 7800x3d ile kulanıyorum.
bende aldım memory restore açmasan geç açılıyor kasayı sattım livemixer aldım dağa erken açılıyor ama elektirik kestinmi oda geç açılıyor azx z onun harici stabil genel olarak nerdey bu sorun bütün am5 anakartlarda mevcut iğrençmayısta vatandan almıştım 7.100,10TL cw sorunu var bendekinde 7800x3d ile kulanıyorum.
sorun dediğiniz geç açılma problemi mi ?bende aldım memory restore açmasan geç açılıyor kasayı sattım livemixer aldım dağa erken açılıyor ama elektirik kestinmi oda geç açılıyor azx z onun harici stabil genel olarak nerdey bu sorun bütün am5 anakartlarda mevcut iğrenç
bitmişİndirim bitti mi bende 9.999 tl gözüküyor
Aynensorun dediğiniz geç açılma problemi mi ?
Nasıl ya anakartta cw he ilk defa duydum şansa bakmayısta vatandan almıştım 7.100,10TL cw sorunu var bendekinde 7800x3d ile kulanıyorum.
Anakartta CW sorunu oluyor mu?mayısta vatandan almıştım 7.100,10TL cw sorunu var bendekinde 7800x3d ile kulanıyorum.