Arama sonuçları: *

• Users: johan
  • Order by date
  1. J

35 bin tl ye PS5 PRO ALINIR MI?

Herkes pc al diyerek konudan saptığına göre bende bir öneride bulunabilirim. 35 bin tl'ye altın alıp yastık altına koyup uyunmasını tavsiye ediyorum.
  2. J

Razer deathadder v3 pro nasıldır

Scroll tuşunu sürekli baskılı bir şekilde kullanırsanız problem yaratmayan bir mouse yok. Bunun dışı v3 pro kullanıyorum bayadır bir problem çıkmadı.
  3. J

RTX 4070'li sistem S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of chornobyl 2K için yetersiz mi?

Sabah sabah ''test videolarını izledim'' dediğiniz yeri görmemişim.Oyunu alıp sorun yaşadığınız için konu açtığınız sanmıştım :kekw: uyku sersemi
  4. J

Yardım eder misiniz cs2 icin fazla mı

Tek bir oyun için pc toplamak şebeklik bence. Genel kullanım için toplamalısınız. Sorunuza gelecek olursak evet yeterli bir sistem.
  5. J

RTX 4070'li sistem S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of chornobyl 2K için yetersiz mi?

Duyumlara göre hareket etmek yerine dlss açıp deneyin problem yaratıyorsa kapatırsınız...
  6. J

İlk oynadığınız oyunu hatırlıyor musunuz ?

ps1 alone in the dark 2005 civarı olsa gerek ps1 crash bandicoot oyunları falan vardı onları oynardım. Fosillere selam olsun
  7. J

Battlefield oyunları hangi sırayla oynanır

Kötü maalesef :(
  8. J

Battlefield oyunları hangi sırayla oynanır

Her biri eşsiz çöp hikayelere sahip birbirinden bağımsız ilerleyen seri battlefield. Online'ı güzeldir ama.
  9. J

Oyun önerir misiniz? ?

total war serisinden herhangi bir oyunu
  10. J

Telefonum poco F6 neden donuyor?

Telefon ısınır normal. Telefonu yakıp garantiyle uğraşma diye performansını kısıyor.
  11. J

Telefonum poco F6 neden donuyor?

Isınıyordur telefon.Parlaklığı kıs
  12. J

Valorant oyun bozunca banlıyor

Zırt bırt oyun bozuyorsan normal banlanman. Ezelden beri olan kural.
  13. J

Half Life da Çoklu CPU kullanımı açılmalı mı ?

Kapat problem yaşarsan aç...
  14. J

STALKER 2 İçin Sistemim Nasıl Performans Verir?

Troll konu. rx 580 falan var sandım konuya tıklarken.
  15. J

Laptop da Minecraft için destek

Fn tuşuna basılı tut sonrasında f3 tuşuna bas.
  16. J

Telefona fazla oyun yüklemek batarya süresini azaltırmı?

Arka planda bildirim göndermek için çalıştıkları için evet pil üzerindeki güç tüketimi artar.
  17. J

Elden Ring oynanır mı?

Yahu seninle aynı şeyi savunuyoruz zaten. Konu sahibi diyor ki ''oyun açık dünyada nerede ve neden olduğunu bilmeden önüne geleni kestiğin bir oyun ve herhangi bir hikaye yok. Bir oyunu ''şaheser'' kategorisine sokmak için bu yeterli oluyor mu? 50-60 tane güzel boss tasarla, güzel grafikler kas...
  18. J

Elden Ring oynanır mı?

Canım benim rehber'i oluşturan kişi oyunu oynamadan nasıl rehber'i oluşturuyor? Oyunu oynarken dinleyerek ilerleyip çözüyorsun ki anlamayan insanlara rehber niteliğinde içerik çıkartıyorsun. Sen oyunu anlayamadıysan oyunu anlayıp video içeriği çıkartan kişi de başka bir rehberden mi yararlandı...
  19. J

Elden Ring oynanır mı?

Oynayarak anlama imkanım yoksa Elden ring'in hikayesini anlatan oyundan önce çıkarılan edebi bir kaynak var sanırım. Hikayeyi ilk öğrenen kişi oynamadan nasıl öğrendi bu hikayeyi?
Top Bottom