Trafik kazası gecirdim ne yapmalıyım

Muhtemelen işin peşini bırakmazsan yicegin cezalar 1 Ehliyetsizlikten 2 sigortasızlıktan 3 kaskdan 4 aracını bile sana yaptırabilir
bunlar dişlerinin parasını fazlasıyla geçicektir haklı bi tarafın yok maalesef bunları göze alıp trafige cıkıyorsanız extra dikkat etmeniz gerekli Geçmiş olsun tekrardan.

Beyler okul çıkışı tanımadığım bizim okuldan bir hoca ben ana yoldan giderken tahliye yoldan 2 şeridi kaplayacak şekilde çıktı ve beni devirdi. 2 dişim kırık çok ağır yaralandım Kaskım yoktu. Ehliyetde yoktu ve sigorta 1 hafta önce bitmiş yeni haberim oldu. Ben kazadan sonra olay yerini terk ettim. Hocada kendini haklı çıkaracak şekilde yanlış sahte bir tutanak hazırlamış, sanki arkasından geliyormuşum gibi birde 3 şahitim var diyor. Arabanın tampon çizik sadece ama illa 0 olsun diyorlar.

Trafik hakkında yetkili meslekli bir tanıdığa sorduğumuzda sen sadece ehliyetsizlik cezası ödersin ama elinde kamera kaydı varsa yaralandığın dişin kırıldığı vs için hastane masrafları için tazminat açarsın zaten hatalı onlar kendileri de biliyor dedi. Normalde arabanın masrafını yapmaya anlaştık ancak arkamdan okula rezil ettikleri için yalan haberler ile onurumu zedelemeye çalıştıkları için canımı sıktı. Olayın üstünden 3 gün geçti şuan 4. Gün. Konu troll değildir yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Ehliyeti bilmemde trafik sigortan olmadığı için muhtemelen tazminat alamazsın. Karşı taraf sahte tutanağı hazırlayıp kayda gecirdiyse zaten yine ihtimaller düşük birde olay yerinden kacmissin en kötüsü bu. Yinede bir şekilde haklı çıkarabilirsin kendini tazminat alabilirsin ama işin epey zor olacaktır. Bir avukata danis yinede ihmal etme o daha iyi bilir. Ama şöyle söyleyeyim herseyin tam olsa ehliyet sigorta falan sırf o 2 dişin kırıldı diye bir araba parası tazminat alırdın.

Ehliyetde yoktu

sigorta 1 hafta önce bitmiş

Ben kazadan sonra olay yerini terk ettim.

Yapılmaması gereken ne varsa yapmışsın. Tebrik ederim.

elinde kamera kaydı varsa

Kaskı olmayan adama kamera kaydı sorması da komikmiş. Sonuçta kamerayı ağzında tutacak halin yok.

Yapılmaması gereken ne varsa yapmışsın. Tebrik ederim.

Kaskı olmayan adama kamera kaydı sorması da komikmiş. Sonuçta kamerayı ağzında tutacak halin yok.
Cezaları ödediğimde çeşitli davalar sonucunda cezanın 2 katını alabilecek durumdayım, terörist değilim sadece Kaskım yok, lise öğrencisiyim ehliyetim yok. Cezası neyse öderiz cezayı ödediğin süre sonra trafik haklı bulursa üstüne tazminat açarsan senden iyisi yok.

Senin trafikte olmaman gerekiyor yapılmayacak ne varsa yapmışsın cidden. İlk kazam değil diyerek gülmen de korkunç umarım ilerde birini hayattan koparmazsın. Karşı tarafın haklı çıkması için bir sürü de koz vermişsin üstüne gidilmesi durumunda zararlı sen çıkarsın bence.

Cezaları ödediğimde çeşitli davalar sonucunda cezanın 2 katını alabilecek durumdayım, terörist değilim sadece Kaskım yok, lise öğrencisiyim ehliyetim yok. Cezası neyse öderiz cezayı ödediğin süre sonra trafik haklı bulursa üstüne tazminat açarsan senden iyisi yok.
canınız bu kadar değersiz mi hocam insan kask takar

Senin trafikte olmaman gerekiyor yapılmayacak ne varsa yapmışsın cidden. İlk kazam değil diyerek gülmen de korkunç umarım ilerde birini hayattan koparmazsın. Karşı tarafın haklı çıkması için bir sürü de koz vermişsin üstüne gidilmesi durumunda zararlı sen çıkarsın bence.
Kask arkamdaki arkadasimdaydı.
Adam bir de gülüyor ya. Umarım bir gün sağda solda .lmezsin.
Sağda solda motorcuları siz öldürmeyin:D geçirdiğim 2 kazada da minimum %85 üzeri haklıyımdır. Ehliyet dediğiniz şeyin cezasını ödediğim sürece karşı taraf tüm masrafımi karşılamak zorunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benmi hayat koparıcam? Komiksiniz :D

Beyler okul çıkışı tanımadığım bizim okuldan bir hoca ben ana yoldan giderken tahliye yoldan 2 şeridi kaplayacak şekilde çıktı ve beni devirdi. 2 dişim kırık çok ağır yaralandım Kaskım yoktu. Ehliyetde yoktu ve sigorta 1 hafta önce bitmiş yeni haberim oldu. Ben kazadan sonra olay yerini terk ettim. Hocada kendini haklı çıkaracak şekilde yanlış sahte bir tutanak hazırlamış, sanki arkasından geliyormuşum gibi birde 3 şahitim var diyor. Arabanın tampon çizik sadece ama illa 0 olsun diyorlar.

Trafik hakkında yetkili meslekli bir tanıdığa sorduğumuzda sen sadece ehliyetsizlik cezası ödersin ama elinde kamera kaydı varsa yaralandığın dişin kırıldığı vs için hastane masrafları için tazminat açarsın zaten hatalı onlar kendileri de biliyor dedi. Normalde arabanın masrafını yapmaya anlaştık ancak arkamdan okula rezil ettikleri için yalan haberler ile onurumu zedelemeye çalıştıkları için canımı sıktı. Olayın üstünden 3 gün geçti şuan 4. Gün. Konu troll değildir yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Okulda senin de çevren vardır elbet bi avukat tut okulda yaşadıklarını anlatın sonrasında doktora gittiysen raporunu al gitmediysen gidip trafik zedeleme yaralama raporu iste ardından kamera görüntülerini bulabilirsen iste mobese kameraları yada belediye kameraları varsa bunları polis ve belediye den talep et ama bu süreçte kendine bi avukat tut onunla beraber süreci ilerletin diş kırığı vb. Durumlar ağır kusurlara girmez ama güzel bir tazminat alırısınız ayrıca okula da dava açabilirsin okul yönetimi çünkü bu konu hakkında hocayı uyarması lazımdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ehliyet yoktu diyon haklı çıkmayı bekliyosan h.o
Hocam ehliyet olmaması bişey ifade etmiyor bana ehliyetsiz 16 yaşında bi çocuk çarptı Hiçbişey yapmadılar ve bacağım ve ayağım kırılmasına rağmen ve %0 kusurlu olmama rağmen

Abi ehliyeti yok, kaskı yok, koruyucu elbisesi yok, gelmiş buraya neler diyor ya. Kafayı yersin. Umarım ailene evlat acısı yaşatmadan huzurlu bir şekilde yaşatırsın insanları.

Abi ehliyeti yok, kaskı yok, koruyucu elbisesi yok, gelmiş buraya neler diyor ya. Kafayı yersin. Umarım ailene evlat acısı yaşatmadan huzurlu bir şekilde yaşatırsın insanları.
Tamam abi senle tartışmaya gerek yok haklısın.

Yaw bi sus ya bi sus koruyucu ekipmanlardan yiyeceği Max ceza 20k ehliyetten de 20 yiyecek toplam Yiyeceği ceza 40.000tl eğer dediği gibi olaysa 80.000tl yukarısı tazminatı var alıp 40.000tl sini cebine atar dişini fln yaptırır yarısına yine yarısı kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,156,988
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri