Arama sonuçları: *

• Users: okanb
  • Order by date
  1. O

🔥İndirim AMD Ryzen 5 5600 4.4 GHz 2575 TL

herhangi bir sorun yaşadınmı peki bir problem çıkması durumunda garanti v.s durumu nasıl oluyor merak ediyorum.
  2. O

Asgari ücret fiyatları etkilermi ?

işlemci almayı düşünüyorum uzun süredir ve indirim bekliyorum ama bu asgari ücret kafamda soru işaretleri oluşturdu ben indirim beklerden asgari ücret açıklamasından sonra fiyatta herhangi bir artış yaşanırmı ne yapmalıyım sizde öneriniz varmı ?
  3. O

Laptop vs Kasa, Hangisi daha iyi oyun için

tartışmasız BLADE hiç düşünme bile
  4. O

Hacılar Önerdiğiniz Filmler Varsa Yapıştırsanıza

The Man from Earth sarmayabilir ama ben çok severim konusuna bakarsın. 2. film leş bu arada bakma bile.
  5. O

DONANIM ARŞİVİ İLK EKRAN KARTI HEDİYESİ GELDİ

11.14'de 1. dakika dolmadan yazdım ama hadi hayırlısı
  6. O

Çözüldü✓ 2. ekran kararıp geri geliyor

EDIT: herhangi bir oyuna girdiğimde 1900 mhz civarı çalışıyordu kart mhz yavaş yavaş düşürdüm ne kadar düşürürsem ekran kararma süresi o kadar azaldı 1500 civarına getirdiğimde oyunda hiç denecek kadar az yapmaya başladı stable diffusion kullanımında normal şartlarda neredeyse hiç gelmeyen...
  7. O

Çözüldü✓ 2. ekran kararıp geri geliyor

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır çözmek için uğraştığım bir sorun için yardımınıza ihtiyacım var öncelikle bilmeniz gerekenleri anlatayım. gtx 1070 ekran kartını 144hz monitörde displayport ile kullanıyorum ve hemen yanında alfais marka vga to displayport ile kullandığım eski 65hz 2. monitör'üm...
  8. O

Pny CS3030 Mavi Ekran ve Pc Kapanma sorunu

Son çare olarak öyle yapıcam sanırım, belki ben hatalı veya yanlış bir şey yapıyorumdur diyerek açtım konuyu aslında birazdan temiz kurulum yapıp birde öyle deniyecem.
  9. O

Pny CS3030 Mavi Ekran ve Pc Kapanma sorunu

Öncelikle merhaba iki gün önce bu m2 ssd'yi sipariş verdim bu gün geldi ve sistemi baştan kurmak yerine AOMEI Backupper ile eski normal ssd'mdeki ayarlar ile klonladım her şey sorunsuz gözüküyordu ama bir oyun açtığımda yan ekranım sürekli gidip gelmeye başlıyor ve 1 dakika içinde ya mavi ekran...
Geri