Arama sonuçları: *

• Users: botgg
  • Order by date
  1. B

Nvidia Nis Açılmıyor Nis Yazısı Gelmiyor

Masaüstü kullanıyorum nis yazısı geldi onu çözdüm lakin kenar yumuşatma açamıyorum alt+f3 le
  2. B

Nvidia Nis Açılmıyor Nis Yazısı Gelmiyor

İyi geceler Nvdia Nis ayarlarını açıyorum lakin herhangi bi nis yazısı gelmiyor keskinlik için ayar yaptı menüsüde gelmiyor
  3. B

B450M-S2H Anakart fan çoklayıcı bağlama

Hayırlı Günler B450m S2h Am4 anakartım var alıcağım kasa zoko buddy 3+1 kasa anakartım işlemci ve egzos fanı ile sadece 1 fan girişine sahip bir fan çoklayıcı almak istiyorum lakin hangisi olsun karar veremedim ve denilene göre çoklayıcının en az bir bacağı boşta olmalıymış doğrumudur bu konuda...
  4. B

Kulaklık Kullanımını İşe Göre Ayarlama

Hayırlı günler,dediğiniz şeyi gayet iyi bi şekilde anladım o şekil ayarlıycam zaten benim demek istediğim bunu otomatik yapabilirmiyiz örneğin csgo girdiğim zaman ses birimi otomatikmen kulaklık seçilsin windows çıktığında hoparlör biraz zor bişey istedim saçmada gelebilir kusura bakmayın
  5. B

O şekil yaparım o zaman 1661175248 Yardımlarınız için teşekkür ederim hayırlı günler dilerim
  6. B

Otomatik olmasından kastım kulaklığı kablo karmaşası olmasın diye arka jaka takıcam o zamanda hep aktif olucağı için tak çıkar olsun istemiyorum kulaklıklar için böyle progamlar varmıdır?
  7. B

Biraz üşengeçliğe girebilir ama bunu otomatiğe alabiliyomuyuz:D
  8. B

Öncelikle iyi günler dilerim uzun zamandır donanımarşivi,ve abdullah abimizi takip ediyodum bugün foruma katıldım forum sayesinde birbirimizin sorunları çözebiliceğimizi umuyorum lafı uzatmadan konuya geçelim şimdi yeni bir sistem topluyorum ve bir kulaklık alıcam merak ettiğim ise kulaklığı...
Top Bottom