Neler Yeni

Kulaklık Kullanımını İşe Göre Ayarlama

botgg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağrı Tekin
Öncelikle iyi günler dilerim uzun zamandır donanımarşivi,ve abdullah abimizi takip ediyodum bugün foruma katıldım forum sayesinde birbirimizin sorunları çözebiliceğimizi umuyorum lafı uzatmadan konuya geçelim şimdi yeni bir sistem topluyorum ve bir kulaklık alıcam merak ettiğim ise kulaklığı kullanıma göre ayarlama gibi bi ayar yapabilirmiyiz yani sürekli kabloyu çıkar tak yapmak istemiyorum Normal windows kullanımı sırasında kulaklık devre dışı olsun csgo gibi oyunlarda ise otomatikmen aktif olsun bunun gibi bir ayar yapılabilirmi?

Lowhp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ömer Açık
Sağ altta ses iconuna tıkladığında istediğin mikrofon veya hoparlör'e geçiş yapabilirsin.

botgg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağrı Tekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani tabi senin bileceğin bi' şey ama çok da üşenilecek bi' şey değil. Otomatik var mı bilmiyorum.
Otomatik olmasından kastım kulaklığı kablo karmaşası olmasın diye arka jaka takıcam o zamanda hep aktif olucağı için tak çıkar olsun istemiyorum kulaklıklar için böyle progamlar varmıdır?

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Otomatik olmasından kastım kulaklığı kablo karmaşası olmasın diye arka jaka takıcam o zamanda hep aktif olucağı için tak çıkar olsun istemiyorum kulaklıklar için böyle progamlar varmıdır?
ayarlardan varsayılan ses aygıtını değiştirebilirsiniz kulaklık takılı olsa bile

botgg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağrı Tekin
ayarlardan varsayılan ses aygıtını değiştirebilirsiniz kulaklık takılı olsa bile
O şekil yaparım o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardımlarınız için teşekkür ederim hayırlı günler dilerim

Lowhp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ömer Açık
Sen beni anlamadın sanırım. Eğer ki sağ alttaki ses butonuna basıp diğer ses aygıtlarından birini seçersen kulaklık devre dışı olup monitör veya laptop hoparlöründen ses gelir. Yani tak çıkar yapmana gerek yok.
Bende sana dediğim gibi kullanıyorum. Kulaklık hep takılı, ama monitör hoparlörünü kullanmak istediğimde ses kısmından monitörün ses çıkışını seçiyorum.

botgg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağrı Tekin
Sen beni anlamadın sanırım. Eğer ki sağ alttaki ses butonuna basıp diğer ses aygıtlarından birini seçersen kulaklık devre dışı olup monitör veya laptop hoparlöründen ses gelir. Yani tak çıkar yapmana gerek yok.
Bende sana dediğim gibi kullanıyorum. Kulaklık hep takılı, ama monitör hoparlörünü kullanmak istediğimde ses kısmından monitörün ses çıkışını seçiyorum.
Hayırlı günler,dediğiniz şeyi gayet iyi bi şekilde anladım o şekil ayarlıycam zaten benim demek istediğim bunu otomatik yapabilirmiyiz örneğin csgo girdiğim zaman ses birimi otomatikmen kulaklık seçilsin windows çıktığında hoparlör biraz zor bişey istedim saçmada gelebilir kusura bakmayın

Top Bottom