Neler Yeni

İnceleme Fury X , HyperX Cloud Alpha S , Logitech G Pro X ,HyperX Cloud II // Ayrıntılı karşılaştırma \\

Şuan o kadar para verilecek birer kulaklık olduklarını düşünmüyorum g pro x ve alpha s in.
sence onun yerine ne alınabilir cloud 2 wireless düşünüyordum ama onun pedleri deri ve terletiyor. G pro x mikrofon olarak daha iyi ve yazılımı zaten cloud 2 wireless çok daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış yazdım yazılımı cloud 2 wirelessa göre çok daha iyi

Yalnız g pro x in pedleride deri, yani cloud 2 terletir diyorsanız g pro x te terletir haberiniz olsun. İkisinde suni deri kullanıyor diye biliyorum.

Yalnız g pro x in pedleride deri, yani cloud 2 terletir diyorsanız g pro x te terletir haberiniz olsun. İkisinde suni deri kullanıyor diye biliyorum.
G Pro X te yanında kumaş ped veriliyor. Kulaklıkta deri takılı ama istersen kumaşta takabilirsin, kutuda kumaş bulunmakta.

G Pro X te yanında kumaş ped veriliyor. Kulaklıkta deri takılı ama istersen kumaşta takabilirsin, kutuda kumaş bulunmakta.
Evet, ben kumaş pedi kullanıyorum.

sence onun yerine ne alınabilir cloud 2 wireless düşünüyordum ama onun pedleri deri ve terletiyor. G pro x mikrofon olarak daha iyi ve yazılımı zaten cloud 2 wireless çok daha iyi.

yanlış yazdım yazılımı cloud 2 wirelessa göre çok daha iyi
Ben Fury X alıp denedim hoşuma gitmezse onu da geri veririm diye. Cloud 2 , alpha s , g pro x hoşuma gitmedi pek. Ama yinede bunlar arasında alınabilecek olsn kulaklık g pro x. Hyper x de bass denen bişey yok. Kulaklığa 1500 lira vereceksem her alanda kullanmam lazım , müzik oyun dizi film.

Ben Fury X alıp denedim hoşuma gitmezse onu da geri veririm diye. Cloud 2 , alpha s , g pro x hoşuma gitmedi pek. Ama yinede bunlar arasında alınabilecek olsn kulaklık g pro x. Hyper x de bass denen bişey yok. Kulaklığa 1500 lira vereceksem her alanda kullanmam lazım , müzik oyun dizi film.
Blackshark ve g pro x kullanmış birisi olarak sizce hangisi daha güzel kulaklık?

Elinize sağlık bu arada

Blackshark ve g pro x kullanmış birisi olarak sizce hangisi daha güzel kulaklık?

Elinize sağlık bu arada
Cs go valorant da denemem lazım , müzik kısmında sesler çok temiz fakat bass yok blackshark v2 de. Logitech g pro x dengeli bence oyundada filmdede müziktede. Fakat THX sertifikalı Blackshark v2. Filmlerde duyamacağın çoğu sesi bunda duyuyosun. CS go ve valorantta deneyeyim öyle haber vereyim tamamen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,415
Üyeler
173,372
Son üye
sametFB
Geri