Arama sonuçları: *

1. Unprocurable

🔥İndirim 3680 TL Blaupunkt LS720 Kablosuz Bluetooth Stereo 80W Hoparlör Siyah

Ürün çinde üretiliyor. Şu yorumu yapmadan biraz araştırsaydın keşke. Bu ürün de globale sürülen bir ürün değil muhtemelen sadece türkiyeye satışa çıkartılan bir ürün. Taylandda vs de farklı markalar altında aynı ürünü satıyorlar. Kısaca çin oğlu çin ürünü.
  2. Unprocurable

🔥İndirim 3680 TL Blaupunkt LS720 Kablosuz Bluetooth Stereo 80W Hoparlör Siyah

Marka muhtemelen grundig vb bir marka gibi el değiştirmiş. O eski meşhur kaliteli marka yok diye oldukça fazla yorum var. https://eksisozluk.com/blaupunkt--54249
  3. Unprocurable

❌İndirim Bitti! AMAZON PRİME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 8-14 EKİM

Dostlar 39-40 numara ıcın kaliteli kadın ayakkabı arıyorum. Denk gelen olursa paylaşabilirse sevinirim.
  4. Unprocurable

🔥İndirim Teknobiyotik kasa indirimleri

Ekran kartı vs belliyse mutlaka kasanın destekleyeceği max gpu uzunlugunu, radyatör desteğini vs öğrenmek gerekiyor. Yoksa ya kesip biçip bir şekilde sığdırmak gerekecek ya da iade :D
  5. Unprocurable

🔥İndirim Teknobiyotik kasa indirimleri

Mini itx kasa zaten. eski nesil oldugu ıcın extra bir mühendislik de yok. küçük minimal bir sistem yapacaklar için ideal. 31.5 cm gibi bir ekran kartı desteği var. 2 fanlı veya 31 cm den küçük 3 fanlı tüm modeller sığacaktır. not : ben bunun için yorum yaptım :)...
  6. Unprocurable

Max 55k laptop önerisi

https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-16x-9sg-i7-13650hx-16gb-ddr5-rtx4070-gddr6-8gb140-w-1tb-ssd-16-wqxga-165hzpantone_u26608 şu an bu bilgisayar fiyat eprformans olarka forumlard apaylaşılıyor. kağıt özerinde fiyatını hak edecen bir laptop
  7. Unprocurable

🔥İndirim Anker Soundcore Glow Mini Taşınabilir Hoparlör 1.707TL

Anker'in hem hoparlorlerını hem kulaklıklarını kullanırım. Gördüğüm en leş ürünü olabilir. rgb çakıp 8w hoparloru 1800 tl den kitlemeye çalışmış sanırım.
  8. Unprocurable

850bin TL'ye mazda 3 alınır mı?

mazda türkiyeden bağımsız dünyada en az arıza veren araçlar sıralamasında en üstlerde. kullanıcıları da inanılmaz memnun. fakat ekonomik sebeplerden sanırım türkiye'den çekildiler. tabi belli bir süre daha parça hizmeti vermek zorundalar. kısaca istanbul ankara gibi bir şehirdeysen usta sorun...
  9. Unprocurable

400.000₺ İlk araba önerisi?

Kesinlikle opel corsa d 1.3 cdti enjoy paket (111. yıl özel seri olursa tadından yenmez) önerisinde bulunabilirim. Ben de aktif kullanıyorum bütçem olmasına rağmen değiştirme ihtiyacı hissetmedim. 150 bin km altı temiz bir corsa bulabilirsin.
  10. Unprocurable

🔥İndirim 🔥Creative Sound Blaster G3 24Bit Ses Kartı 1143 TL 🔥

geçer niye geçmesin ? fiyatı 879 tl. 30 doların altında.
  11. Unprocurable

🔥İndirim 1999 TL Steelseries Aerox 5 Diablo IV Edition Limited Kablosuz Gaming Mouse

garantisiz diye bır sey yok. bu ülkede satılan her şey garantılı olmak zorunda. verin tuketıcı hakem heyetıne alın paranızı.
  12. Unprocurable

🔥İndirim Solo Bambu Tuvalet Kağıdı 40'lı 179 TL 🔥🔥🔥

alınmaz bence. iyice bozdular. 2 katlı tuvalet kağıdı mı kaldı arkadaş.
  13. Unprocurable

❌İndirim Bitti! iPhone 14 Pro 128 GB 60999 TL 🔥🔥

haklı veya haksız konu indirim konusu. aldıysan cıhaz hakkında yorum yaparsın, daha uyguna varsa paylaşırsın. her başlıkta coluk cocugun aglamalarını okuyoruz. her şey pahalı arkadaşım her şey. 2-3 yıl oncesıne kadar 2-2,5k kira veriyordum istanbul'da şu an aynı yer 15k dan başlıyor. 70-80 tl...
  14. Unprocurable

❌İndirim Bitti! iPhone 14 Pro 128 GB 60999 TL 🔥🔥

insanlar artık senin gibi düşünme yetisini kaybetmiş bireylere ekonomi 101 anlatmayı bile bırakmış. ben engellemekten bıktım bunlar hala aynı tatavayı yapmaktan bıkmadı.
  15. Unprocurable

❌İndirim Bitti! MİGROS Sanal market ve hemen Algida indirimi

şu berbat markanın dondurma diye sattığı rezil içerikleri tüketmeyin artık. dondurmayla uzaktan yakından alakası yok. çevrenizde vs samsun ballıbaba, maraş dondurması vb yerel dondurmacı hiç mi yok ? Sim Dondurma – Ankara Nur Pastanesi – Antalya Sütçü İmam Pastanesi – Antalya Çiçek Pastanesi –...
  16. Unprocurable

❌İndirim Bitti! SEİKO 5 SKX SSK003K1 GMT OTOMATİK SAAT 13534 TL

Ucuza saat isteyen olursa 600 tl ye şu saati alabilirsiniz. Unisextir eşinize kız arkadaşınıza da hediye edilebilir. Ben 1 adet aldım oldukca kaliteli duruyor. Kalitesi fiyatının çok daha üzerinde...
  17. Unprocurable

CİTİZEN PROMASTER OTOMATİK DALGIÇ SAATİ 11324 TL

Moda markalarından saat alan insan saatin s sinden anlamıyordur :) Adamlar saat değil çöp üretiyor resmen :d
  18. Unprocurable

🔥İndirim ModArt PC Neron Silver Intel i5-12400F SİSTEM 14.990TL

Şu rezil marka şakşakcısı bedava verse sistem almam. o derece midem bulanıyor şu elemanı görünce
  19. Unprocurable

🔥İndirim 16.300 TL----Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1 Tb Oyun Konsolu 2. Dualsense

Bu ürünlerin satıcıların hesapları hacklenip girildiğine dair yorumlar var. satıcıya mesaj atmışlar.
Top Bottom