Neler Yeni

CİTİZEN PROMASTER OTOMATİK DALGIÇ SAATİ 11324 TL

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Sepette 11.324 TL.
Kaliteli uygun fiyatlı saat arayanlar çökebilir. Tepesi 8 yönünde özellikle sağ kola saat takanlar alabilir.
Bu paraya bu kalitede quarz saatler var
Tek kötü yanı mineral cam olması ama yine de inhouse japon otomatik makinası var.
edit: world card peşin fiyatına 8 taksit, diğer kartlar 3 taksit

Son düzenleme:

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi çılgınlık mı yapsak...
Kaliteli Saatin yoksa al. 5 tane iyi saatin varken alınmaz bence. Ama giriş seviye saatler arasında çok iyi seçenek fiyatına bakarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
tomi makinen
Alınır,ömürlük saattir. Moda markaları gibi 2. Eli değersiz model değil

xebec

80+
Citizen Tsuyosa NJ0150-81Z Erkek Kol Saati gibi alternatifler de var, otomatik ve safir camlı bu saat modeli. 13 bin tl gibi fiyatlara satılıyor.
Tissot PRX 9000 tl safir bakılabilir.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Citizen Tsuyosa NJ0150-81Z Erkek Kol Saati gibi alternatifler de var, otomatik ve safir camlı bu saat modeli. 13 bin TL gibi fiyatlara satılıyor.
Tissot PRX 9000 TL safir bakılabilir.
Prx ve tsuyosa ben sevemedim bi türlü. Ayrıca prx otomatik versiyonları 22k+ şu an. Ucuz olanlar pilli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır,ömürlük saattir. Moda markaları gibi 2. Eli değersiz model değil
Moda markalar 2 yıla zortluyo zaten. Bi tane Hilfiger var bende henüz bozulmadı ama camı kasası çizikler içerisinde. Ama 10 sene önce 100 liraya aldığım mineral camlı Casio hala sıfır kondisyonda 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
mihi
Prx ve tsuyosa ben sevemedim bi türlü. Ayrıca prx otomatik versiyonları 22k+ şu an. Ucuz olanlar pilli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Moda markalar 2 yıla zortluyo zaten. Bi tane Hilfiger var bende henüz bozulmadı ama camı kasası çizikler içerisinde. Ama 10 sene önce 100 liraya aldığım mineral camlı Casio hala sıfır kondisyonda 😂
Moda markalarından saat alan insan saatin s sinden anlamıyordur :) Adamlar saat değil çöp üretiyor resmen :d

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Buğra Acar
Yeni saat satıcısı güvenilir mi acaba imitasyon felan olmasın

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Yeni saat satıcısı güvenilir mi acaba imitasyon felan olmasın
Anlamak kolay, idefixte sahte ürün satılmaz kolay kolay ama şüpheye düşersen iyi bi saatxiye götür direk anlar. Saatten anlıyosan kendin de anlarsın

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Sepette 11.324 TL.
Kaliteli uygun fiyatlı saat arayanlar çökebilir. Tepesi 8 yönünde özellikle sağ kola saat takanlar alabilir.
Bu paraya bu kalitede quarz saatler var
Tek kötü yanı mineral cam olması ama yine de inhouse japon otomatik makinası var.
edit: world card peşin fiyatına 8 taksit, diğer kartlar 3 taksit
bu tarz modeller çok kaba duruyor bence prx ve tsuyosa varken tercih etmezdim yazın çalışıp turkuaz kadranlı tsuyosayı almayı düşünüyorum çok hoşuma gidiyor

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
bu tarz modeller çok kaba duruyor bence prx ve tsuyosa varken tercih etmezdim yazın çalışıp turkuaz kadranlı tsuyosayı almayı düşünüyorum çok hoşuma gidiyor
Bende bu saat var çok mu kaba durur diye korkuyodum alırken on numara kibar görünüyo. Fotolar bazen yanıltıcı olabilir. Tsuyosa veya prx almak yerine Orient in aka serisi deri kayışlı saatlerini tercih ederim ben. Onlar çok daha şık ve zarif bence. Her kıyafetin altına cuk oturur

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bende bu saat var çok mu kaba durur diye korkuyodum alırken on numara kibar görünüyo. Fotolar bazen yanıltıcı olabilir. Tsuyosa veya prx almak yerine Orient in aka serisi deri kayışlı saatlerini tercih ederim ben. Onlar çok daha şık ve zarif bence. Her kıyafetin altına cuk oturur
deri kayış sevmiyorum günlük kullanımda gereksizler jubile kordon her türlü daha iyi bana göre şuanlık seiko 5 snxs77 kullanıyorum uzun süredir benle memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,238
Üyeler
164,457
Son üye
H7P3R
Top Bottom