Arama sonuçları: *

1. Mr.Bibi

Steam ailemize birini arıyoruz

Arıyoruz ama son bir kişi kaldığı için bizde olmayan oyunlu hesap arıyoruz hesap linkini atabilirsen sana cevap vereyim.
  2. Mr.Bibi

Gelmek istersen alırız hocam.
  3. Mr.Bibi

bizde çoğu var kral, son ailede bir yer kaldığı için bizde olmayan oyunlar arıyoruz ama yinede yazdığın için teşekkür ederim. İyi bayramlar.
  4. Mr.Bibi

doğru link olduğuna emin misiniz?
  5. Mr.Bibi

az bir araştırma yaptım vac banı yerse yazıyor zaten valve oyunları aile paylaşımında yok diye biliyorum
  6. Mr.Bibi

arkadaşlarım var 5 kişi onlara güveniyorum sıkıntı yaşamadım ama biri daha arıyoruz hem bizden faydalansın bizde ondan faydalanak diye ban sistemini ilk sizden duydum nasıl oluyor acaba o.
  7. Mr.Bibi

hangi grup?
  8. Mr.Bibi

bizdeki ile aynı oyunlar yoksa olur hocam profil linkinizi atabilir misini?
  9. Mr.Bibi

5 kişiyiz hocam aile değiştirmeyi oyuzden düşünmüyor yinede yazdığın için teşekkür ederim.
  10. Mr.Bibi

Yok bende 270 oyun var , arkadaş ailede toplam kaç oyun var diye sormuş 371 dedim 1743178432 gösterir herhalde 1743178457 reis gelecen mi?
  11. Mr.Bibi

Dâhil Oyunlar 371 Oyun
  12. Mr.Bibi

Dâhil Oyunlar 371 Oyun
  13. Mr.Bibi

gel knk steam profillim yukarda var ekle beni
  14. Mr.Bibi

Suan 1 kişilik yer kaldığı için fazla oyunu olan birisini arıyoruz. 1743160910 Kanka, 21 oyun var bide bazıları aile için gözükmüyor. suan daha fazla oyunu olan birisini arıyoruz. Yinede yazdığın için teşekkür ederim.
  15. Mr.Bibi

Ailede 5 kişiyiz güzel oyunlarımız var eğer sizinde güzel oyununuz varsa ve aile gelmek istiyorsanız steam arkadaş kodunuz atın https://steamcommunity.com/profiles/76561199030813034/
  16. Mr.Bibi

Debug Led cpu yanıyor

Termal macun değiştirdim ilk kez ve işlemci kendisi oturdu, oturunca doğrudur diye bakmadım sonra soğutucu taktım sonra PC açma düğme basınca Debug LED kırmızı yanmaya başladı. PC fanlar donuyor ekran kartı falan sonra duruyor ama işlemci soğutucu dönmüyor. PC kapanıp 1 sn içinde tekrarlanıyor...
  17. Mr.Bibi

Bu kulaklık alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/james-donkey-711-siyah-71-surround-gaming-kulaklik-p-HBV00000FJOMX?magaza=%c4%b0nce+hesap&url_src=and-product-detail iyi mi bu?
  18. Mr.Bibi

Bu kulaklık alınır mı?

Rampage RM-X5 AIRS VEYA RAMPAGE R46 HOSTAGE.
  19. Mr.Bibi

OBS ayarlarım nasıl olmalı?

İşletim sistemi adı Microsoft Windows 10 Yüklü fiziksel bellek (RAM) 16,0 GB. İşlemci Intel i5-6500 NVIDIA GeForce RTX 2080 8 GB. Download Mbps. GÜNDÜZ -- GECE 100 ---- ---- 24 Upload Mbps. 4.84 Yayın için hangi ayarları yapmalıyım?
  20. Mr.Bibi

Win 10 format 1 saattir aynı ekran

Kapattım açtım hdd boş sdd dolu gene format atmaya çalıscam
Geri