Neler Yeni

Steam ailemize birini arıyoruz

Bi saniye hocam pc ye geçeyim mobilden beceremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu linkten eminim
bizde çoğu var kral, son ailede bir yer kaldığı için bizde olmayan oyunlar arıyoruz ama yinede yazdığın için teşekkür ederim. İyi bayramlar.

bizde çoğu var kral, son ailede bir yer kaldığı için bizde olmayan oyunlar arıyoruz ama yinede yazdığın için teşekkür ederim. İyi bayramlar.
Size de iyi bayramlar rica ederim

girmeyi planlamıyorum ama merak ettim benimkinin durumu ne olacak, benim de çoğu oyun aileden :(

arkadaşlarım var 5 kişi onlara güveniyorum sıkıntı yaşamadım ama biri daha arıyoruz hem bizden faydalansın bizde ondan faydalanak diye ban sistemini ilk sizden duydum nasıl oluyor acaba o.
Hmmm hiç denemedim ama tahminimce sen banlanmadığın için gene seni etkileyen bir şey olmuyordur. Ama hileciler de 5 tane bedava hesap kullanabilir o da saçma olur. Test etmek lazım

girmeyi planlamıyorum ama merak ettim benimkinin durumu ne olacak, benim de çoğu oyun aileden :(

Hmmm hiç denemedim ama tahminimce sen banlanmadığın için gene seni etkileyen bir şey olmuyordur. Ama hileciler de 5 tane bedava hesap kullanabilir o da saçma olur. Test etmek lazım
Gelmek istersen alırız hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,771
Üyeler
173,257
Son üye
Muhammed.....
Geri