Steam Ailemize Yeni Kişiler Arıyoruz

Twlg_a03

80+
Reaksiyon skoru
1
Ben Ve Arkadaşım Steam Aile Kurduk şuan benle beraber 3 kişiyiz 3 kişilik boş yerimiz ve Güzel Oyunlarımız var Katılmak İçin !!Tek Şart 100+ Oyun Sahibi olmanız!! Hesaplar İncelenerek Alınıcaktır Sizde Katılmak İçin

Steam Hesabım

İstek Atarak Ulaşabilirsiniz

Amaç?

Amacımız Herkesin Oyun Oynamasını Sağlamak Böylelikle Daha Az Maliyete Daha Çok Oyun Oynamış Oluyorsunuz

Not;Steam Ailesinden Çıkarsanız 1 Yıl Boyunca Başka Aileye Katılamıyosunuz

100 tane oyun istiyorsunuz oha sizde 100+100 oyun var mı arkadaşınızla siz bildiğin oyunları beleşe getireceğiniz kişiyi arıyorsunuz.

100 tane oyun istiyorsunuz oha sizde 100+100 oyun var mı arkadaşınızla siz bildiğin oyunları beleşe getireceğiniz kişiyi arıyorsunuz.
Hocam Oyun Çalmıyoruz Oyunlarımız Ortak Oluyor zaten 100 oyun olması şart değil o kadar kaliteli olsun yeter

Hocam Oyun Çalmıyoruz Oyunlarımız Ortak Oluyor zaten 100 oyun olması şart değil o kadar kaliteli olsun yeter
hayır da sizin kaç oyununuz var 2 tane yeni hesap açmışsınız 100 oyunlu kaliteli oyunlu hesap arıyorsunuz sizin ne katkınız olacak aile üyeliğine hangi oyunları katacaksınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 tane yeni hesap açtınız mı tam bilmiyorum.

Ben Ve Arkadaşım Steam Aile Kurduk şuan benle beraber 3 kişiyiz 3 kişilik boş yerimiz ve Güzel Oyunlarımız var Katılmak İçin !!Tek Şart 100+ Oyun Sahibi olmanız!! Hesaplar İncelenerek Alınıcaktır Sizde Katılmak İçin

Steam Hesabım

İstek Atarak Ulaşabilirsiniz

Amaç?

Amacımız Herkesin Oyun Oynamasını Sağlamak Böylelikle Daha Az Maliyete Daha Çok Oyun Oynamış Oluyorsunuz

Not;Steam Ailesinden Çıkarsanız 1 Yıl Boyunca Başka Aileye Katılamıyosunuz
oline oyunda ban yersen ana hesap ban yeme riski var diye duydum ama gerekmez en iyi kendi oyununu kendin al ben 270 tane yaptım :D

1359 oyun var ama dolar geldikten sonra oyun almayı nerdeyse bıraktım çünkü çok pahalı geliyo malesef. bu aile sistemine nasıl güveniyosunuz adam hile kullansa tüm hesaplar vac ban yiyomu mesela

Geri