Neler Yeni

Steam ailemize birini arıyoruz

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

Mr.Bibi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eren
Bi saniye hocam pc ye geçeyim mobilden beceremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu linkten eminim
bizde çoğu var kral, son ailede bir yer kaldığı için bizde olmayan oyunlar arıyoruz ama yinede yazdığın için teşekkür ederim. İyi bayramlar.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
bizde çoğu var kral, son ailede bir yer kaldığı için bizde olmayan oyunlar arıyoruz ama yinede yazdığın için teşekkür ederim. İyi bayramlar.
Size de iyi bayramlar rica ederim

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Kerem Eldes
girmeyi planlamıyorum ama merak ettim benimkinin durumu ne olacak, benim de çoğu oyun aileden :(

arkadaşlarım var 5 kişi onlara güveniyorum sıkıntı yaşamadım ama biri daha arıyoruz hem bizden faydalansın bizde ondan faydalanak diye ban sistemini ilk sizden duydum nasıl oluyor acaba o.
Hmmm hiç denemedim ama tahminimce sen banlanmadığın için gene seni etkileyen bir şey olmuyordur. Ama hileciler de 5 tane bedava hesap kullanabilir o da saçma olur. Test etmek lazım

Mr.Bibi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eren
girmeyi planlamıyorum ama merak ettim benimkinin durumu ne olacak, benim de çoğu oyun aileden :(

Hmmm hiç denemedim ama tahminimce sen banlanmadığın için gene seni etkileyen bir şey olmuyordur. Ama hileciler de 5 tane bedava hesap kullanabilir o da saçma olur. Test etmek lazım
Gelmek istersen alırız hocam.

Top Bottom