Steam Ailemize üye arıyoruz

arkadaş ekledim buarada hesaba bakarsın beğenirsen davet at kabul ederim
Kral kütüphaneye baktimda yüzde 90 i bizim ortak kütüphanede de var yinede zaman ayırdığın için eyvallah he bide ama dikkat et Steamdem bana arkadaşlık yolladin diye ev araba arsa falan gitmesin :) falan filan Inter Milan öyle diyoda

dostum zaten en çok bilen benim? en bilgili de benim benimle böyle alay edemezsin çünkü cok bilgili olduğumun farkındayım yani.
sen mesela tüm bildiklerini aklına getir heh bak benim bi onun 20 katı unutmuşluğum var okey?
hadi cevap bekliyoruz tesla seni :D

Kral kütüphaneye baktimda yüzde 90 i bizim ortak kütüphanede de var yinede zaman ayırdığın için eyvallah he bide ama dikkat et Steamdem bana arkadaşlık yolladin diye ev araba arsa falan gitmesin :) falan filan Inter Milan öyle diyoda
Usta aile olmasa gelebilirdim de çıkınca 1 yıl ban yiyoruz o olay çok kötü

eyw.falan filan inter milan gelir dicemde onun steam var mı acaba

modellere bak konuda normal insan yok. adminler en ufak seyde bize ban atmayı biliyorsunuz.

konu hesabının multisi de bu hesap sanırım 😁😁😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çamur at izi kalsın brooooom
Brommmmmm her şeyi bilirsin sen brocum JDJANDHWJDHWJWJ

bi de son 1 kisi kaldi demis millet acele edip baksin diye psikolojik olarak da baya iyi taktik.
:)

Usta aile olmasa gelebilirdim de çıkınca 1 yıl ban yiyoruz o olay çok kötü
Evet ya bizimde 1 yıl bekleme süresi yeni bitti arkadaş Steam hesabını kapattı yeni biri var mıdır diye sormaya geldim de Inter milan bizi dolandırıcı ilan etti :)

Ekler

• 1000005489.webp
    1000005489.webp
    6.6 KB · Hit: 38
Son düzenleme:
Brommmmmm her şeyi bilirsin sen brocum JDJANDHWJDHWJWJ

:)

Evet ya bizimde 1 yıl bekleme süresi yeni bitti arkadaş Steam hesabını kapattı yeni biri var mıdır diye sormaya geldim de Inter milan bizi dolandırıcı ilan etti :)
yok hocam fishing bu yapmayın :D

Kral benle beraber 5 kişi benim zaten oyunlarım genelde ekip oyunları ailedeki arkadaşların hesapları benden daha iyi bende AAA oyun yok zaten ailede var
anladım, diğer arkadaşlarinin oyununu göremiyorum o yüzden. kusura bakma da yine kendini düşünmussun. bende aile deki oyunlari görerek girecem elbette ki bende sana ben de hepsi var kusura bakma diyebileyim. sen gelen kisinin profilne bakarak eliyorsun. zaten bende 3 kisilik bir aliedeyim. sirf meraktan bakmıştım.

anladım, diğer arkadaşlarinin oyununu göremiyorum o yüzden. kusura bakma da yine kendini düşünmussun. bende aile deki oyunlari görerek girecem elbette ki bende sana ben de hepsi var kusura bakma diyebileyim. sen gelen kisinin profilne bakarak eliyorsun. zaten bende 3 kisilik bir aliedeyim. sirf meraktan bakmıştım.
Katılmak isteyene aile kütüphanesini atıyorum zaten

Geri