Aktif Kalıcı Oyun arkadaşı arıyoruz

Kardeşim bak konuya yazdım anlamiyorsam bidaha yazayım senin amacın dalga geçmek ise git dalgani başka bi yerde geç ha geçmicem diyorsan kendin bilirsin.ben düzgünce yazdım ama sen hala anlamak istemiyorsun konuyla arkadaş olmak istemiyorsan yazma amacın ne beni küçük düşürmek mi eline bişi geçiyorsa Okey ne diyim.
hocam ne alaka altından ne anlamlar çıkardınız

İstediğiniz oyunu oynayan yayıncıların discordlarına gidin çok rahat insan bulursunuz bu da benden size kıyak olsun.

İstediğiniz oyunu oynayan yayıncıların discordlarına gidin çok rahat insan bulursunuz bu da benden size kıyak olsun.
Bak hocam size teşekkür ederim düzgün yorum yazmak zor olmamali yani diğer arkadaşlar için diyorum önerinizi dikkate Alıcam tekrardan teşekkürler.

Tamam haber edersiniz.

Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki, ne doğru düzgün arkadaş nede dost bulabiliyoruz.
İşe giriyorsun ha dedin arkadaşlarım oldu artık şakalaşalım felan adam ayarı kaçırıyor eğlencenin sonu savaşa dönüyor.

Ha dedin belkide bunun tipi böyle başkasıyla dost olurum bende, oluyorsun 3 gün sonra senden yüklü miktarda borç istiyor.

Benim neredeyse arkadaşım yok. Huzur dediğin böyle olur. Borç istediler vermedim, kavgaya sürüklemeye çalıştı işten ayrıldım adam üstünlük sağlamak istiyordu iş dahilinde. Oysaki işçilerin hepsi işçidir gelipte müdürlük taslayanlar olursa ya haddini bildirin yada işten çıkın, illa bir gün kendisi haksızlığa uğrar.

kalıcı zeka ara bence daha çok ihtiyacın var
1754174077006.webp

Mesaj sayısını profiline yazan birisi için fazla zekisin dikkat ette bu sıcaklarda buharlaşmasın beyin suyun seviyorum seni :*
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki, ne doğru düzgün arkadaş nede dost bulabiliyoruz.
İşe giriyorsun ha dedin arkadaşlarım oldu artık şakalaşalım felan adam ayarı kaçırıyor eğlencenin sonu savaşa dönüyor.

Ha dedin belkide bunun tipi böyle başkasıyla dost olurum bende, oluyorsun 3 gün sonra senden yüklü miktarda borç istiyor.

Benim neredeyse arkadaşım yok. Huzur dediğin böyle olur. Borç istediler vermedim, kavgaya sürüklemeye çalıştı işten ayrıldım adam üstünlük sağlamak istiyordu iş dahilinde. Oysaki işçilerin hepsi işçidir gelipte müdürlük taslayanlar olursa ya haddini bildirin yada işten çıkın, illa bir gün kendisi haksızlığa uğrar.
Eskidendi o eskidennn

profilimi gizlemiyorum en azından sende dikkat et sıcaklara milletle dalga geçme seviyorum seni
Çok merak ettiysen açayım canim senden değerli değil

Ben normal dost felan görmedim şuana kadar. Herkes kendini düşünenin önde gideni.
Doğru arkadaşı en doğru zamanda tanırsın zaten arayıp bulmaya gerek yok

Geri