Neler Yeni

Ekibimize Oyun Arkadaşı Arıyoruz

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
Merhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
en çok oynadıgın oyun tarzı ne

Bura.K

80+ Silver
Geçenlerde bi tane daha böyle konu vardı ben ve bi arkadaş haftalık 1k'ya size oyun arkadaşı olabiliriz detayları özelden konuşalım:)
Senin ne özelliğin var? Sana 1K verecek enayidir kusura bakmasın kimse. Gider DC sunucularından daha sıkı arkadaşlıklar edinirim. Sanarsın Kennys falan kiralıyoruz. Hadi kız olsan onu da anlarım, piyasada Abaza çok yakalarsın 3-5 tane. Sende yolundasın der geçerdik. Ama kız değilsin iste.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Senin ne özelliğin var? Sana 1K verecek enayidir kusura bakmasın kimse. Gider DC sunucularından daha sıkı arkadaşlıklar edinirim. Sanarsın Kennys falan kiralıyoruz. Hadi kız olsan onu da anlarım, piyasada Abaza çok yakalarsın 3-5 tane. Sende yolundasın der geçerdik. Ama kız değilsin iste.
Ciddiye mi aldın hdhdhdhdhdhdhd Allah akıl fikir ihsan eder inş

Bura.K

80+ Silver
Ciddiye mi aldın hdhdhdhdhdhdhd Allah akıl fikir ihsan eder inş
Bu konuda şaka amaçlı bir mesaj yazıp (ne kadar komik olduğu tartışılır) ve bunu devam ettirip, ironi işareti koymaman benim sorunum degil. Allah sana akıl fikir versin, sınıfın komik çocuğu seni. Allah bilir arkadaşların arasında şaka yaparken açıklama yapmak zorunda falan kalıyorsundur sen. :D

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Bu konuda şaka amaçlı bir mesaj yazıp (ne kadar komik olduğu tartışılır) ve bunu devam ettirip, ironi işareti koymaman benim sorunum degil. Allah sana akıl fikir versin, sınıfın komik çocuğu seni. Allah bilir arkadaşların arasında şaka yaparken açıklama yapmak zorunda falan kalıyorsundur sen. :D
Tmm knk

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
yaş kitlesi ort kaç

Son düzenleme:

ardpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda
Ortalama 17 yaş.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Merhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
İstek attım hocam. Sınav senem olduğu için pek oyun oynamıyorum ama arada gelirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
ahmet burak kara
Yok mu yaşlı bi oyun grubu yav? Yanlış anlama kardeşim kuşak farkı olunca siz de muhabbetten keyif almazsınız.
Yaşlı gamerlar eklesin :))

Yok mu yaşlı bi oyun grubu yav? Yanlış anlama kardeşim kuşak farkı olunca siz de muhabbetten keyif almazsınız.
Yaşlı gamerlar eklesin :))
93-year-old-grandpa-discovers-racing-games-gets-a-chance-to-drive-his-old-mazda-161253_1.jpg

böyle mi hocam

Top Bottom