Ekibimize Oyun Arkadaşı Arıyoruz

Merhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
Dostum fivem oynuyor musunuz

Geçenlerde bi tane daha böyle konu vardı ben ve bi arkadaş haftalık 1k'ya size oyun arkadaşı olabiliriz detayları özelden konuşalım:)

Sizi satın almak istiyorum. Pazarlık payınız var mı? Herhangi bir kusurunuz vesaire varsa en baştan söyleyin sonra başımız ağrımasın.

BULKYAPANOBEZ#6704
doneravcisi
Valla dc değiştiğinden beri anlamadım hangisi ile arkadaşlık gönderiliyor. Ben sizi bulamadım hocam siz bana gönderirseniz oynarım ne olursa

Kusurdan kastınız nedir ? Sıkı milliyetçiyim her konuda belli bir bilgi birikimimiz vardır sohbetim sarar kafa adamimdir. Pazarlık konuşulabilir:)

Şaka yapmıştım dostum. :') Arkadaşlık samimi olmadığı sürece herhangi bir işe yaramaz ki..

Merhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
dc adım arsek arada gireriz belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,184
Üyeler
192,633
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri