Arama sonuçları: *

1. Shenba

WIN 11 PC den hiç ses gelmiyor

Sesi muhtemelen monitör den veriyordur. Ses ayarlarından realtek seçersen düzelecektir.
  2. Shenba

Ryzen 5 için Kule tipi soğutucu

Bilmiyordum stok fan kullanıyordum, macunu yenilerken kule tipi soğutucu takayım diyordum. Macun soğutucu içinden çıkıyorsa, bütçem 1800 liraya çıkdı, işlemciyi daha serin çalıştıracak kule tipi önerinisi yapın. Mecuna para vermediğime sevindim.
  3. Shenba

Çözüldü✓ Termal macun önerisi

Arakdaşlar çok çok teşekkür ed3erim ancak bvenim kafan karıştı Şimdi ben hangi termal macunu alayım,
  4. Shenba

Ryzen 5 için Kule tipi soğutucu

Maksimum 1200liraya kadar kule tipi soğutucu arıyorum Amd ryzen 5 5600g için kullanacağım. Önerileriniz nelerdir.
  5. Shenba

Çözüldü✓ Termal macun önerisi

500 liraya kadar kargı dahil termal macun arıyorum. Özellikle fiyat performans olursa iyi olur.
  6. Shenba

Https://kaziksepeti.com/ Nasıl kazıklanıyoruz?

Bu başlığı canlı tutalım
  7. Shenba

Öneri Telefon önerir misiniz

Samsung s24 / s25 fe / şuan en mantıklı ve uzum ömürlü telefonlar en az 5 yıl güncelleme desteği olacak.
  8. Shenba

1000 liraya kadar klavye

Arkadaşlar 1000 lira bütçem var, bu fiyata kadar fiyat performans klavyeleri önerir misiniz?.
  9. Shenba

10k bütçe ikinci el dahil telefon önerisi.

Samsung a54 fiyatına göre iyi telefon 120hz 2. telefon olarak kullanıyorum
  10. Shenba

Yardım Amazonda adres değişikliği yapabiliyormuyuz

Yurtiçi alışveriş tamam da artık yurtdışı alışveriş bitti.
  11. Shenba

Türknet mi turktelekom mu

Turknetin ölüsü ttnetin dirisinden iyidir.
  12. Shenba

Rush rk811 bomber klavye

Teşekkür ederim
  13. Shenba

Rush rk811 bomber klavye

Düşük mü yüksek mi_?
  14. Shenba

Rush rk811 bomber klavye

Aranızda kullanan var mı acaba? tuş kalitesi makroları rgb felan özellikleri nasıldır. Geçici olarak alıyorum. 699 liraya buldum. Ederi buysa alacağım.
  15. Shenba

2. el telefon aldım SAMSUNG

Kalan garanti durumunu nasıl öğrenebilirim, anlatırsanız mutlu olurum
  16. Shenba

500-600K İlk Araba Önerisi

Toyota corolla auris yaris bakabilirsin, Renault grubuna bakabilirsin, Kia grubuna bakabilirsin. Sorunsuz arabalar ama arabayı alırken iyi baktırman lazım. Kurumsal bir expertize sok iyice incelet.
  17. Shenba

Çocuklarla uğraşmak.

Şunu anladım ki insanlara yardım etmeyeceksin. Bu sebepten forum hesabımı siliyorum.
  18. Shenba

Casper Excelibur Laptop Monitör Bağlama

googleden bir tablo buldunuz herşeyi çözdünüz öyle mi; Yazdıklarımı birleştirip okuyun. Sonra kendi çapınızda davranın. 10 yaşındaki çocuklara dert anlatacak halim yok.
  19. Shenba

Sirma B Vitaminli Karadut & Frenk Üzümü Aromalı Doğal Maden Suyu - Uygun

https://www.carrefoursa.com/sirma-karadut-ve-frenk-uzumu-aromali-dogal-maden-suyu-6x200-ml-p-30391454 carrefoursa kartla 3 al 2 öde var.
  20. Shenba

Casper Excelibur Laptop Monitör Bağlama

Açıklıyayım; 144 ve daha yüksek görüntü almak için hdmi 1.4, 144 Hz veya daha yüksek yenileme hızlarını desteklemez. Bu tür yüksek yenileme hızları için hdmi 2.0 veya hdmi 2.1 gereklidir. Arkadaşın kullandığı kablo kendisinin söylediği üzere hdmi 1.4 kablo. Kısaca anlattığımı düşünüyorum. 2.0...
Geri