sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 587
hocam 4050 2.0 hdm ile bagladim4060 var sizin laptopdaki hdmi sürümü kaçtı yoksa başka şekilde mi bağladınız
Hocam hdmi sürümünü casperin sitesinden öğrenemedim normalde yazmaları gerekirdi. Cihazın kutusundan çıkan kitapçıkları kontrol edin onlarda yazar mutlaka.Casper excelibur g870 1245-BVB0X-B Rtx 4060 i5 12450h 16 ram 512 gb ssd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Memnunum şuana kadar hiç sorun çıkartmadı tek sorun fazla ısınması laptopun sağ tarafı çok ısınıyor ama onun haricinde iyi
Tamamdır hocam uğraştığınız için teşekkür ederim kitapçıkda da yazmassa artık müşteri hizmetlerini arayacağımHocam hdmi sürümünü casperin sitesinden öğrenemedim normalde yazmaları gerekirdi. Cihazın kutusundan çıkan kitapçıkları kontrol edin onlarda yazar mutlaka.
Rica ederim. Güncel bir laptop olduğu için hdmi 2.0 sürümü kullanıyordur diye tahmin ediyorum ama tabii ki emin olmakta fayda var.Tamamdır hocam uğraştığınız için teşekkür ederim kitapçıkda da yazmassa artık müşteri hizmetlerini arayacağım
neye dayanarak en fazla 144 hz verebilir dedinHdmi çözürlüğe göre değişir. En fazla 144hz verebilir. Çözünürlük düştükçe veya yükseldikçe, hz değeri düşer veya yükselir.
Dostum ilk yazdığında en fazla 144 verir demişsin hiç kıvırmaya gerek yok. İnsanlık hali yanlış bildiğini kabullen herkes herşeyi bilmek zorunda değil.Açıklıyayım; 144 ve daha yüksek görüntü almak için hdmi 1.4, 144 Hz veya daha yüksek yenileme hızlarını desteklemez. Bu tür yüksek yenileme hızları için hdmi 2.0 veya hdmi 2.1 gereklidir. Arkadaşın kullandığı kablo kendisinin söylediği üzere hdmi 1.4 kablo.
Kısaca anlattığımı düşünüyorum.
2.0 2.1 hdmi kablolarda daha fazla hz alabilirsin. Herşeyi bildiğini düşünen çocuklardan yoruldum,
Hayatında 3 monitörü bir birine bağlamamış bir kablo nasıl veri taşır neyi destekler desteklemez bilemeyen google aramalarında ne bulursa onu yazan tipler.
Bilmiyorsan konuşma konuşıyor isende bilerek konuş google aramaları ile yanıt vermeyin.
Alttaki tablo ise bizim referans aldığımız tablodur.
alttaki tablonda yanlış o zaman dsc ile hdmi 2.1 2k480hz verebiliyorAçıklıyayım; 144 ve daha yüksek görüntü almak için hdmi 1.4, 144 Hz veya daha yüksek yenileme hızlarını desteklemez. Bu tür yüksek yenileme hızları için hdmi 2.0 veya hdmi 2.1 gereklidir. Arkadaşın kullandığı kablo kendisinin söylediği üzere hdmi 1.4 kablo.
Kısaca anlattığımı düşünüyorum.
2.0 2.1 hdmi kablolarda daha fazla hz alabilirsin. Herşeyi bildiğini düşünen çocuklardan yoruldum,
Hayatında 3 monitörü bir birine bağlamamış bir kablo nasıl veri taşır neyi destekler desteklemez bilemeyen google aramalarında ne bulursa onu yazan tipler.
Bilmiyorsan konuşma konuşıyor isende bilerek konuş google aramaları ile yanıt vermeyin.
Alttaki tablo ise bizim referans aldığımız tablodur.
hdmi kullanıyorum 240hzz alıyorum en fazla derken?Hdmi çözürlüğe göre değişir. En fazla 144hz verebilir. Çözünürlük düştükçe veya yükseldikçe, hz değeri düşer veya yükselir.
Hahaha rollenmelere bak atomu parçalıyor sanki. Senin yaşının yarısı kadar bu forumda dolaştığıma eminim.googleden bir tablo buldunuz herşeyi çözdünüz öyle mi;
Yazdıklarımı birleştirip okuyun. Sonra kendi çapınızda davranın. 10 yaşındaki çocuklara dert anlatacak halim yok.