Arama sonuçları: *

• Users: codx
  • Order by date
  1. C

Yardım Rufus İso Dosyası Ayrıştırma Hatası

Yeni sürümlerini denedim işe yaramadı bende eski sürüm işe yarar diye düşündüm. Hızlı biçimlendirdim ( 10 dan fazla ), eski sürüm indirip denedim, usb bellek değiştirdim, rufusun neredeyse tüm sürümü ile denedim işe yaramıyor yine de
  2. C

https://www.hizliresim.com/t6sh8q6
  3. C

https://www.hizliresim.com/1khli0j Videodaki adımları yaptım fakat herhangi bir sonuç alamadım.
  4. C

Freedos bilgisayar için Windows 10 iso dosyasını indirdim, rufus kullanarak usb belleğe yazdırmaya çalışıyorum bu hata ile karşılaşıyorum. Rufusun eski sürümünü indirdim olmadı, windows'un eski sürümünü indirdim olmadı kafayı sıyırmak üzereyim.
  5. C

ACER Laptop Parça takmak

Bende bugün acer marka laptop sipariş ettim. Satıcının verdiği bilgiye göre, rami yükseltmek için markanın yetkili servisini arayıp onay almamız gerekiyormuş. Ürünün arkasında büyük ihtimalle etiketler vardır. Herhangi bir açma işleminde etiket yırtılabileceğinden oradan anlayabilirler. Ya da...
  6. C

Bu laptop alınır mı?

https://www.trendyol.com/acer/nitro-5-an515-45-ryzen-5-5600h-8-gb-512-gb-ssd-rtx-3050-144-hz-15-6-fhd-freedos-nh-qbaey-002-p-151476773?boutiqueId=612669&merchantId=106740&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_...
  7. C

Çözüldü✓ PeraBilgisayar Söz Tutmama

Merhaba değerli forum üyeleri. 30 ağustos tarihinde bir konu açmıştım. Konu linki Bu konuda iki laptopu karşılaştırıp Asus model olanı sipariş etmiştim. Trendyol sitesinde piyasa fiyatının altına bulduğum bu laptop'dan son bir adet kalmıştı. Bende sipariş verdim. Sipariş ettiğim link Siparişim...
  8. C

ailemin diretmesiyle bölüm değiştirdim

Sınavda sayısal veya eşit ağırlığa özel sorular yok sonuçta. Sayısal ağırlıklı gidersen sayısal puan, eşit ağırlık üzerinden işaretlersen eşit ağırlık puanın hesaplanır. Bu yüzden hayalin hangi meslek ise o mesleğe yönelik tercih yapmalısın. Sonuçta baban seni bir zamana kadar hayatına...
  9. C

Bu zamanda ticaret yapılır mı?

Herkese iyi akşamlar. Elimde ticaret için ayırdığım küçük bir miktar para var. Çevremdeki insanlar bu zamanda ticaret mi yapılır? diye bana söylenmeye başladılar. Sizce bu zamanda ticaret yapılır mı?
  10. C

Suriyelilerin bulunduğu okula zorla gönderilmek

Meslek Lisesine git bence. İmam olmak gibi bir hayalin varsa İmam Hatip okuluna gidebilirsin.
  11. C

Ana parayı kronda saklamak, biriktirmek.

Ben para birimine yatırım yapılmasını mantıklı bulmuyorum. Emtia veya hisse senetleri daha mantıklı bir tercih gibi duruyor. (Yatırım Tavsiyesi Değildir)
  12. C

leptobumun klavyesinin ışıkları çalışmıyor

Laptop modeli nedir?
  13. C

11. sınıf için en zor ders nedir? (Kişisel görüşünüz)

Matematik geçen seneye oranla biraz daha zorlayabilir. En kolay ders olarak biyoloji diyebilirim. Kavramları öğrendikten sonra biyolojiyi öğrenmek içten bile değil.
  14. C

Çözüldü✓ İki laptop arasında kaldım hangisini almamı tavsiye edersiniz?

Şuan 19k bütçem yoktu o kadar yine de düşüğe aldığımı düşünüyorum. 1661858969 Lenovo hakkında iyi yorumlar almadım açıkçası
  15. C

15500'e asus marka laptopu aldım Link
  16. C

Laptop karşılaştırma linki
Top Bottom