Nasıl bir hata hocam, resim vb eklersen daha kesin sonuç elde edebiliriz. MBR yazıyorsan GPT yazın.Freedos bilgisayar için Windows 10 iso dosyasını indirdim, rufus kullanarak usb belleğe yazdırmaya çalışıyorum bu hata ile karşılaşıyorum. Rufusun eski sürümünü indirdim olmadı, windows'un eski sürümünü indirdim olmadı kafayı sıyırmak üzereyim.
Nasıl bir hata hocam, resim vb eklersen daha kesin sonuç elde edebiliriz. MBR yazıyorsan GPT yazın.
Ayrıca bu videodaki adımları da izleyebilirsiniz;
Windows 10'u indirirken .iso olarak çıkarttınız değil mi? bu şekilde;
Videodaki adımları yaptım fakat herhangi bir sonuç alamadım.
Windows 10'u indirirken .iso olarak çıkarttınız değil mi? bu şekilde;
Niye 1903?
Yeni sürümlerini denedim işe yaramadı bende eski sürüm işe yarar diye düşündüm.Niye 1903?
Hızlı biçimlendirdim ( 10 dan fazla ), eski sürüm indirip denedim, usb bellek değiştirdim, rufusun neredeyse tüm sürümü ile denedim işe yaramıyor yine deHızlı biçimlendiri kapatıp dener misin
USB, Windows 7 ya da diskiniz bozuk.Yeni sürümlerini denedim işe yaramadı bende eski sürüm işe yarar diye düşündüm.
Hızlı biçimlendirdim ( 10 dan fazla ), eski sürüm indirip denedim, usb bellek değiştirdim, rufusun neredeyse tüm sürümü ile denedim işe yaramıyor yine de
Hocam kapatın diyorum hızlı biçimlendirin demiyorumYeni sürümlerini denedim işe yaramadı bende eski sürüm işe yarar diye düşündüm.
Hızlı biçimlendirdim ( 10 dan fazla ), eski sürüm indirip denedim, usb bellek değiştirdim, rufusun neredeyse tüm sürümü ile denedim işe yaramıyor yine de