Arama sonuçları: *

1. C

Hp Victus 16 S0020nt

Merhabalar abilerim ablalarım, zamlardan önce laptop almayı düşünüyordum da yardımınıza ihtiyacım var. Bütçem 30-35k ve araştırdığım kadarıyla başlıkta belirttiğim sistemi bulabildim. Anlamadığım çok şey olsa da arşiv abim de bunu övdüğünden güzel gözüktü gözüme. İnternete güvenemediğimden...
  2. C

Ps4 kiralamak istiyorum, nereden yapabilirim sakarya

Başlıkta belirttiğim gibi abilerim ablalarım. 15 tatil için 2 haftalık kiralamak istiyorum. Fahiş fiyat olmayan, güvenilir bir hizmet lazım.
  3. C

Ucuz ve güvenilir bilgisayar parçalarını nereden bulabilirim?

Ben 15k ya çıkana kadar o bilgisayar 20 olur :( 1670453991 Maksimum 12k laptop öneriniz de varsa alabilirim. Enazından uygun gelirse seçeneklerimden birisi olur
  4. C

Ben de istiyorum laptop ama güncel oyunları rahatlıkla açacak, bütçeme uygun ve uzun süre gidecek bir laptop yok (bulamadım) 1670453826 Baya cahilim açıkçası. Rx6600 toplamak neden zor? Fiyatı yönünden mi, eşleştiği parçalar nedeniyle mi?
  5. C

Ryzen 5 5600 ve 2060 super sistem düşünüyorum. Düzenli biriktirmeme rağmen zaten sürekli fiyat artıyor. Forumda aktif olup kovalayacağım teşekkürler.
  6. C

Merhabalar hocam, şu sıralar bilgisayar toplamak istiyorum. Önümde üniversite var fakat laptop fiyatları malum ve laptoplara sıcak bakamıyorum, daha çok onlar bize sıcak bakıyor ^^ 10k civarı bir bütçem var diyelim, kasımı kaçırdım ama şu saatten sonra almak mantıklı mı? Alacaksam nerede parça...
  7. C

Laptop / masaüstü arasında kararsızım

Çok teşekkürler masaüstünde net kararımı vermiş oldum. Peki almak için ne zaman uygun, param 2 aya denkleşiyor fakat donanım arşivi abim kasımda aldınız aldınız demişti
  8. C

Laptop / masaüstü arasında kararsızım

Merhabalar, ocak ayına kadar psra biriktireceğim ve bir sorun çıkmazsa 9000 ila 11000 arası bir bütçem olacak. •Üniversite için laptop şart mı? •Masaüstüyle çok sorun yaşar mıyım? •Belirttiğim fiyat arasında alacağım laptop ile masaüstü arasında çok fark olur mu? Hangi laptop veya sistemi...
  9. C

Aoc Gm500 8 tuşu atayamıyorum

merhabalar, şu yeni ekipman videosunda adı geçen GM500 model mouseyi aldım fakat sol tarafındaki tuşlardan birisi tarayıcıyı açıyor. Ben yanlışıkla tarayıcı açmak istemiyorum, bu tuşu nasıl iptal edebilirim?
  10. C

Çözüldü✓ Laptop termal macun öneri

Teşekkür ederim. over clock nasıl oluyor peki? bunu araştırmalı mıyım yoksa kısaca özetleyebilir misiniz? her işlemcide vs. oluyor mu?
  11. C

Çözüldü✓ Laptop termal macun öneri

Merhabalar max 100 tl termal macun arıyorum. laptop öldü öldü dirildi defalarca tamire gitti ve bazen de kendim hallettim aşırı eski bir laptop. öyle ki arka kapağı yok ve ekranı başka bir markadan olduğu için büyük geldi ve yapıştırmak zorunda kaldım. intel hd 3000 ekran kartı i3-2350 cpu...
  12. C

Amazon mailleri hakkında yardım

bana da öyle gelmişti ama içime bir kurt düşmedi değil. teşekkür ederim
  13. C

Amazon mailleri hakkında yardım

merhabalar amazondan ikidir aşağıdaki görseldeki maili alıyorum. birisi adıma sipariş vermiyordur değil mi? herhangi bir ücret veya mail dışında bir şeyle başım ağrımadı daha. 1662699334 aldığım tek şey amazon prime
  14. C

Belirttiğim sistemlerden hangisi daha F/P olur?

7k 7k 8k 7k Orta halli bir sistem arıyorum. Bütçem de 7-8k civarı, bulduğum 2. el sistemleri Pahalı/daha ucuz olabilir/iyi şeklinde ve fiyatına değecek olan hangisiyse belirterek görüşlerinizi paylaşır mısınız? şimdiden çok teşekkürler.
  15. C

Ryzen 5 5600g sisten 7.600tl değer mi

teşekkür ederim dediğiniz gibi bunlara bakacağım, üst dğzey oyunlar oynamayacağım ve blender vs. program kullanmayı düşünmüyorum
  16. C

2. elden parça kovalayacağım bana sistem önerebilir misiniz? 8k bütçem var
  17. C

performans karşılaştırması olarak nasıl değerlendirirsiniz
  18. C

2. elden bunu almayı düşünüyorum 8bin bandında başka sistem bulamadım ve toplayacak bilgiye de maalesef sahip değilim. sizce iyi midir? fiyatını hakediyoe mu yoksa daha iyi sistemler önerebilir misiniz yakın fiyata?
  19. C

7.000 TL sistem önerisi

Benim de o fiyat bandında bilgisayara ihtiyacım var.
Top Bottom